Η Deep Silver και η Warhorse Studios δημοσίευσαν ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer για το Kingdom Come: Deliverance, προετοιμάζοντάς μας για την επικείμενη κυκλοφορία του.

Στο παιχνίδι, αναλαμβάνουμε το ρόλο του Χένρι, τον γιο ενός απλού σιδηρουργού που πρέπει να γίνει στρατιώτης, με σκοπό να εκδικηθεί το θάνατο των γονιών του και να ξεκινήσει μια νέα ζωή σε ένα κατεστραμμένο και ταλαιπωρημένο κόσμο.

Ο Τολστόι είπε κάποτε το εξής: «Οι δύο πιο ισχυροί πολεμιστές είναι η υπομονή και ο χρόνος». Αν και αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση, ο Henry, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, θα πρέπει να βρει ένα διαφορετικό δρόμο για να πετύχει την αποστολή του, σε μια περίοδο όπου η Bohemia στέκεται στο χείλος του εμφύλιου πολέμου και ο ίδιος διψά για εκδίκηση.

Και για να λέμε όλη την αλήθεια: το να γίνει κάποιος ένας πανίσχυρος πολεμιστής είναι μόνο ένας από τους τρόπους για να διακριθεί στο Kingdom Come: Deliverance. Υπάρχουν πολλά άλλα μονοπάτια για να επιλέξει κανείς σε αυτό το συναρπαστικό μεσαιωνικό παιχνίδι, το οποίο διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο γραπτές λέξεις στο σενάριό του (περίπου δύο φορές περισσότερες από ολόκληρο το έπος του Lord of the Rings).

Το Kingdom Come: Deliverance είναι φτιαγμένο με την CRYENGINE και θα διαθέτει έναν τεράστιο και ρεαλιστικό ανοιχτό κόσμο, μια μη γραμμική ιστορία, έναν δυναμικό κόσμο και δύσκολες μάχες. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι ήδη μας προϊδεάζει για πολλές ώρες gameplay.

Το Kingdom Come: Deliverance αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2018. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν θα χρησιμοποιείται η τεχνική Denuvo, δεν θα υπάρχει Season Pass και δεν θα έχει μικρο-συναλλαγές.