Η Frogwares ανακοίνωσε πως το επερχόμενο παιχνίδι της, The Sinking City, έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Μαζί με την ανακοίνωση, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο στο οποίο αναλύεται η απόφαση.

Η εταιρεία αναφέρει πως:

Με τόσες κυκλοφορίες μέσα στους επόμενους μήνες, και μετά την μεγάλη ποσότητα κυκλοφοριών του Φεβρουαρίου, η ομάδα αποφάσισε να λανσάρει το The Sinking City σε μια ημερομηνία με λιγότερες κυκλοφορίες. Ο παραπάνω χρόνος θα αφιερωθεί σε μικρές βελτιώσεις για τον τίτλο.

Η αλήθεια είναι πως οι μήνες του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου ήταν αρκετά «δυνατοί» από άποψη κυκλοφοριών. Σχεδόν κάθε Παρασκευή το πορτοφόλι «ούρλιαζε» για έλεος, και ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να ασχοληθούμε με όλα τα σημαντικά παιχνίδια.

Το Sinking city είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας και έρευνας σε έναν ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από το σύμπαν του H.P. Lovecraft. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Frogwares, ένα στούντιο που έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το Sherlock Holmes. Το μερικώς βυθισμένο Oakmont βρίσκεται στα χέρια υπερφυσικών δυνάμεων. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ντετέκτιβ και πρέπει να ανακαλύψετε την αλήθεια για το τι έχει συμβεί στην πόλη … και την συμπεριφορά των κατοίκων.

Το The Sinking City θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου του 2019για Xbox One, PlayStation®4 και PC .