[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Για ακόμα μια φορά, η Ubisoft ανακοίνωσε πως το επερχόμενο πειρατικό παιχνίδι της θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει.

Το παιχνίδι αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Μαζί με την ανακοίνωση, ο παραγωγός του Skull and Bones, Karl Luhe, δήλωσε:

Να είστε σίγουροι πως δουλεύουμε πιο σκληρά από ποτέ ώστε να κάνουμε το παιχνίδι όσο καλύτερο γίνεται, και η ποιότητα παραμένει ο κύριος στόχος μας. Η Ubisoft παραμένει αφοσιωμένη σε αυτό το ταξίδι ώστε να σας φέρει αυτό το νέο παιχνίδι, και είμαστε σίγουροι πως το Skull & Bones θα είναι καταπληκτικό. Η κοινότητά μας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική σε εμάς, και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και το πάθος που δείχνετε.

Το Skull and Bones θα παραλείψει και την Ε3 2019. Η νέα περίοδος κυκλοφορίας αναμένεται να είναι αργότερα, μέσα στο 2020.

[ΑΡΧΙΚΟ] Το επερχόμενο πειρατικό open-world παιχνίδι της Γαλλικής Ubisoft, το Skull and Bones θα δεχθεί καθυστέρηση στην κυκλοφορία του.

Με την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας να ήταν για το 2018, η οικονομική αναφορά της εταιρείας για το 2019-2020, μας πληροφορεί πως ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019.

Η Ubisoft αποφάσισε να αφιερώσει παραπάνω χρόνο στην ανάπτυξη του Skull & Bones ώστε να προσφέρει στους παίκτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ο creative director του παιχνιδιού Justin A. Farren στράφηκε στα επίσημα Forum της Ubisoft για να μιλήσει για αυτή την απόφαση:

Θέλουμε want to make this game right in order to achieve our ambition to deliver the ultimate pirate game set to thrill players at launch and for years to come. Our goal remains as clear as ever: build a shared systemic open ocean that captures the essence of the pirate fantasy and is full of activities.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το παιχνίδι σωστά για να επιτύχουμε τη φιλοδοξία μας και να παραδώσουμε το τελικό παιχνίδι στους παίκτες από την ημέρα κυκλοφορίας μέχρι και τα επόμενα χρόνια. Ο στόχος μας παραμένει τόσο ξεκάθαρος όσο ποτέ: να οικοδομήσουμε έναν κοινό, συστηματικό ανοιχτό ωκεανό που να συλλαμβάνει την ουσία της πειρατικής φαντασίας και να είναι γεμάτη από δραστηριότητες.