Το Pillars of Eternity 2: Deadfire, το Sequel του ομώνυμου RPG, θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξης. Το Announcement E-mail της Obsidian Entertainment ενημερώνει τους παίχτες πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κάνει το παιχνίδι ένα ποιοτικό και διασκεδαστικό τίτλο.

Όπως καταλάβατε, το Deadfire είναι ένα τεράστιο παιχνίδι—αισθητά μεγαλύτερο από το πρώτο Pillars of Eternity. Η Obsidian εργάζεται πιο σκληρά και από τον ίδιο τον Abydon ώστε να κάνει κάθε σπιθαμή του τέλεια, όπως και να προσθέσει όλες τις χρήσιμες συμβουλές και παρατηρήσεις που λήφθηκαν κατά την διάρκεια της Backer Beta.

Με όλα αυτά στον νου μας, θα χρειαστούμε μερικές παραπάνω εβδομάδες για να παραμετροποιήσουμε και να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας μας θα είναι η Τρίτη, 8 Μαίου 2018.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι σημαντική για το μέλλον και την υπόσταση του παιχνιδιού. Από σήμερα μέχρι και την ημέρα κυκλοφορίας του τίτλου, η Obsidian υπόσχεται πως θα μας κρατάει ενήμερους με τα αντίστοιχα Press Releases, ειδήσεις και ενημερώσεις για την ανάπτυξη του τίτλου.

Έτσι, το Pillars of Eternity 2: Deadfire αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαίου 2018.