[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Just Cause 3 – Σύντομα το Mech Land Assault Expansion

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] To Just Cause 3 – Mech Land Assault Expansion κυκλοφορεί σήμερα και εκτός από τα παραπάνω Screenshots, η Square Enix δημοσίευσε το αντίστοιχο Launch Trailer:

[ΑΡΧΙΚΟ] H Square Enix ανακοίνωσε σήμερα πως το δεύτερο expansion του Just Cause 3 με τίτλο Mech Land Assault, θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού.

Στο Mech Land Assault, ο Rico Rodriguez επισκέπτεται το νησί Lacrima, στο οποίο υπάρχει μια πρώην eDen βασή καθώς και ένα Prison Camp που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Black Hand. Η άμυνα είναι λίγο πιο δυνατή από αυτή που συνήθισε ο Rico μιας και γιγαντιαία Mechs αποτελούν την προστασία του νησιού. Ο Rico θα χρειαστεί το νέο Bavarium Power Core rifle για να μπορέσει να ρίξει τις ασπίδες τους και να τα καταλαβει. Με το που τα πάρουμε στην κατοχή μας, ο Rico θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κανόνια τους και τα GRIP Gravity Guns για να κάνει «κομματάκια” τους εχθρούς του.

Χαρακτηριστικά

– Πιλοτάρετε δύο τύπους Mech και οδηγήστε τα όπου επιθυμείτε.
– Εξαπολύστε τα  Gravitational Remote Influence Projectors των Mech σας για να τραβήξετε και να πετάξετε αντικείμενα στους εχθρούς σας.
– Πηδήξτε και σπάστε «κατεβάστε” ελικόπτερα από τον ουρανό ή λιώστε Tanks με την ειδική επίθεση των GRIPS, το “Force Pulse”.
– Αναδείξτε τις ικανότητές σας και αποκτήστε αναβαθμίσεις μέσω των Mech arena challenges.
– Καλέστε το Rebel Mech buddy για παραπάνω υποστήριξη όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.
– Νέο ενεργειακό όπλο: Bavarium Power Core Rifle.

Για το νέο περιεχόμενο, ο Tobias Andersson, Senior Producer στην Avalanche Studios είπε:

Το Bavarium Wingsuit από το Sky Fortress DLC άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο Rico μπορούσε να ταξιδέψει στο Medici. Αυτή την φορά, θέλαμε να ταράξουμε τα νερά και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Rico επιδρά με το περιβάλλον. Τα νέα Mechs επιτρέπουν στον ήρωα να ρίχνει εχθρούς, οχήματα και Chaos αντικείμενα παντού, λες και είναι μπάλες του τέννις – δίνοντάς μας παραπάνω επιλογές για διασκέδαση με την φυσική του παιχνιδιού. Είτε παίζετε με ένα μικρό αμάξι, είτε γροθοκοπείτε ελικόπτερα τα Mechs σας δίνουν την ευκαιρία να προκαλείτε το χάος με ευχάριστους, εκρηκτικούς τρόπους.

Για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους το Just Cause 3 Expansion Pass, το Mech Land Assault Pack θα κοστίζει €11.99 ενώ το Expansion Pass διατίθεται στα €24.99.

Το Mech Land Assault θα είναι διαθέσιμο από αυτή την Παρασκευή, 3 Ιουνίου.