Η Merge Games, Rokapublish και Lemonbomb Entertainment μας προετοιμάζουν για άλλη μια φορά για την κυκλοφορία του νέου open-world Farming παιχνιδιού, τους ‘Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands’ δίνοντας στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer.

Με αρκετές παρουσιάσεις σε Tokyo Game Show, PAX και Gamescom, το ‘Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands κατάφερε να εξασφαλίσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τα μέσα του Οκτώβρη και να κερδίσει βραβεία ως το καλύτερο booth στο Indie Arena Booth του Gamescom. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος έχει προστεθεί στην wishlist 110.000 παικτών στο Steam, με πολλούς από αυτούς να δηλώνουν πως «το παιχνίδι είναι μια εντυπωσιακή μίξη περιπέτειας, εξερεύνησης και γεωργίας, με ενδιαφέροντες μηχανισμούς μαγειρικής και δημιουργίας».

To Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands είναι ένα open-world παιχνίδι εξερεύνησης που συνδυάζει το αίσθημα ανακάλυψης με την εξερεύνηση. Ναυαγός σε ένα μυστηριώδες νησί, ο χαρακτήρας μας θα πρέπει να επιβιώσει και να ανακαλύψει όλα τα μυστήρια που υπάρχουν σε αυτόν τον άγνωστο τόπο.

Από την ανεύρεση πρώτων υλών και την καλλιέργεια σοδειάς, ως τη δημιουργία της δικής σας φάρμας για να ταΐσετε τους επιζώντες στον καταυλισμό σας, το Stranded Sails αναμειγνύει τους εθιστικούς μηχανισμούς των survival games με ένα ταξίδι που σας οδηγεί σε μια τεράστια περιπέτεια σε πολυάριθμα νησιά, όπου κρύβεται ένας μεγάλος θησαυρός.

Με επιρροές από το Harvest Moon, το Legend of Zelda, αλλά και το πρόσφατο My Time at Portia, το Stranded Sails διακρίνεται από το μοναδικό του στυλ, τους μηχανισμούς του, την ιστορία του, και όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να επιβιώσουμε.

To Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες στις 17 Οκτωβρίου στα 24,99€.