Ίσως αποκαλύφθηκε ο πλήρης τίτλος του Death Stranding 2

Αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση του Death Stranding 2, νεότερες πληροφορίες φαίνεται να έρχονται σιγά-σιγά στο φως της δημοσιότητα μέσω διαρροών από μια αξιόπιστη πηγή. Σύμφωνα με την διαρροή από τον billbil-kun, το Death Stranding 2 μπορεί να ετοιμάζεται για μια σημαντική αποκάλυψη μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Η διαρροή υποδηλώνει ότι η αποκάλυψη θα μπορούσε να γίνει κατά τη διάρκεια μιας επερχόμενης παρουσίασης του PlayStation State of Play και ενώ ορισμένες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής κυκλοφορίας για PC μαζί με το PlayStation 5, εξακολουθούν να διερευνώνται, η διαρροή υπονοεί ότι ο πλήρης τίτλος του παιχνιδιού θα είναι “Death Stranding 2: On The Beach“.

Αυτός ο υπότιτλος ευθυγραμμίζεται με τη θεματική σημασία των παραλιών στο αρχικό Death Stranding, συμβολίζοντας το κενό μεταξύ της ζωής και της μετά θάνατον ζωής, αλλά και με μια από τις αγαπημένες ταινίες του Kojima, το ‘On the Beach’.

Η τελευταία επίσημη ανακοίνωση του Death Stranding 2 έγινε στα The Game Awards τον Δεκέμβριο του 2022, παρουσιάζοντας ένα τετράλεπτο teaser trailer με τη Γαλλίδα ηθοποιό Léa Seydoux. Αν και οι βασικές λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες, συμπεριλαμβανομένων των ρόλων των Norman Reedus, Troy Baker, Elle Fanning και Shioli Kutsuna, αναμένεται με ανυπομονησία μια πλήρης αποκάλυψη, ειδικά εν μέσω εικασιών για πιθανή κυκλοφορία αργότερα μέσα στο έτος.

Σε άλλες ειδήσεις, η 505 Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της καθυστερημένης Director’s Cut έκδοσης των iPhone, iPad και Mac του πρώτου παιχνιδιού η οποία είναι η 30 Ιανουαρίου.