Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Grapple Dogs: Cosmic Canines

H Super Rare Originals και η Medallion Games ανακοίνωσαν ότι το Grapple Dogs: Cosmic Canines, το sequel του side-scrolling action platformer Grapple Dog, έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, οι παίκτες ενώνονται με το δίδυμο των Pablo και Luna καθώς περιηγούνται σε διάφορες διαστάσεις. Το παιχνίδι υπόσχεται επίπεδα γεμάτα δράση, απαιτητικούς γρίφους και αξιολάτρευτα σκυλιά. Με καινοτόμες ανατροπές, όπως πυροσβέστες και μαγνητικά hooks, οι παίκτες θα διασχίσουν κόσμους που κόβουν την ανάσα, θα ανακαλύψουν κρυμμένα συλλεκτικά αντικείμενα και θα εξερευνήσουν μυστικές περιοχές.

Το Grapple Dogs: Cosmic Canines θα προσφέρει δύο ξεχωριστά στυλ παιχνιδιού. Ο Pablo επιστρέφει με τις ακροβατικές του ικανότητες, ενώ η νεοφερμένη Luna παρουσιάζει έναν νέο μηχανισμό μάχης. Το παιχνίδι διαθέτει και άλλα modes όπως το Time Trial για πρόσθετες προκλήσεις και ένα Boss Rush.

Το Grapple Dogs: Cosmic Canines θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου για Xbox Series, Switch και PC μέσω Steam στην τιμή των 14,99 €.