Οι κορυφαίοι τίτλοι της Quantic Dream έρχονται στο PC όπως ανακοινώθηκε λίγο καιρό πριν. Με την αποχώρησή της από τον στόλο του PlayStation, η ομάδα πήρε την απόφαση να κυκλοφορήσει τα διαμαντάκια της και στους υπολογιστές μέσω του Epic Store.

Πριν την κυκλοφορία τους, η Quantic Dream θα λανσάρει demos για κάθε ένα από αυτά ώστε να μπορούν οι παίκτες να τα δοκιμάσουν πριν προβούν σε κάποια αγορά. Το gameplay τους συχνά περιγράφεται σαν «ένα διαδραστικό παιχνίδι – ταινία», οπότε για όσους δεν έχουν εμπειρία με τέτοιους τίτλους ή δεν έχουν δει τους συγκεκριμένους, συνιστούμε να δοκιμάσετε πρώτα τα demo όταν κυκλοφορήσουν.

Τα demo θα κυκλοφορήσουν στις 24 Μαΐου και 27 Ιουνίου για Heavy Rain και Beyond: Two Souls αντίστοιχα, ενώ για το Detroit: Become Human κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Από την άλλη, οι πλήρεις εκδόσεις τους θα κυκλοφορήσουν στις 24 Ιουνίου και 27 Ιουλίου, ενώ το Detroit: Become Human κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

Βλέπουμε ότι οι ημερομηνίες είναι έναν μήνα μετά από την κυκλοφορία του demo για το κάθε παιχνίδι, οπότε περιμένουμε κάτι παρόμοιο να συμβεί και με το Detroit: Become Human. Υπολογίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο. Δεν μένει τίποτα παρά να κάνουμε υπομονή και θα μάθουμε σύντομα.