Μετά το AutoChess, το Dota Underlords και το TeamfIght Tactics, σειρά πήρε η Ubisoft η οποία ετοιμάζει ένα νέο auto battler βασισμένο στην σειρά Might & Magic. Και σύμφωνα με την εταιρεία, το Might & Magic: Chess Royale δεν απέχει πολύ από την κυκλοφορία του – παρόλο που δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τον τίτλο.

Στο Chess Royale θα υπάρχουν εκατοντάδες ήρωες και μονάδες με μοναδικές ικανότητες, και από διαφορετικές φατριές, οι οποίοι θα μπορούν να βελτιωθούν και να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μοναδικές συνεργείες και διαφορετικού τύπου στρατηγικές. Μεταξύ των γύρων οι παίκτες θα δαπανούν χρήματα για να προσλάβουν ήρωες και με την «scouting phase» θα μπορούν να μελετήσουν γνωστές συνεργείες και συνδυασμούς πολεμιστών.

Πέρα από την αρχική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για τον τίτλο όπως το gameplay του. Και παρόλο που δηλώνεται ως ένα 100-player auto battler, το Chess Royale θα τοποθετεί τους 100 παίκτες σε μονομαχίες μέχρι να μείνουν τα 2 άτομα του τελικού.

To Might and Magic: Chess Royale θα είναι free to play, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου.