Η Poncle ανανέωσε το Roadmap για το Vampire Survivors

Θυμάμαι όταν τo Vampire Survivors ξεκίνησε ως ένα μικρό project, ένα παιχνίδι που ήταν φθηνό αλλά “τεράστιο” με την έννοια ότι είχε περιεχόμενο για να μας κρατήσει απασχολημένους εκατοντάδες ώρες. Ποτέ δεν περίμενα όμως να φτάσουμε στο σήμερα, να μιλάμε για roadmaps, φιλόδοξα updates και επεκτάσεις σε έναν ήδη μεγάλο τίτλο.

Το 2023, το Vampire Survivors δέχθηκε μια πληθώρα από updates και επεκτάσεις συμπεριλαμβανομένων των couch co-op, Adventures Mode, την έκδοση του Switch και το Collab με το Among Us. H Poncle, πρόσφατα μοιράστηκε μια ανανεωμένη μορφή του Dev Roadmap στο οποίο μιλάει για τις ανησυχίες των παικτών και δίνει μια πρώτη ματιά στα στοιχεία που έρχονται στο παιχνίδι όπως το online co-op και τα cross-saves.

Όσον αφορά το online co-op, η Poncle δήλωσε ότι το στούντιο εξακολουθεί να ερευνά την εφαρμογή του χαρακτηριστικού. Σε αυτό σημειώνεται πρόοδος με εξωτερική βοήθεια, ενώ τονίζεται ότι είναι πολύ νωρίς για να δοθούν συγκεκριμένες υποσχέσεις. Παράλληλα, το cross-saves, ένα χαρακτηριστικό που ζητήθηκε πολύ, βρίσκεται σε δοκιμή για λίγο καιρό.

Το στούντιο εργάζεται για να συμμορφωθεί με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων παγκοσμίως και στοχεύει να ξεκινήσει την υποστήριξη cross-save για Steam και Android, αρχικά σε Open Beta, τον Φεβρουάριο.

Η επερχόμενη ενημέρωση περιεχομένου Vampire Survivors 1.9, με την κωδική ονομασία Space 54, θα συμπέσει με την εισαγωγή των cross-saves. Η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και ποιότητας ζωής και διαθέτει πολλές δωρεάν ενημερώσεις περιεχομένου. Επιπλέον, η Poncle έδωσε μια ιδέα για μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο Vampire Survivors και παρουσίασε το The Vampire Survivors Experiment, μια πρωτοβουλία όπου το στούντιο συνεργάζεται με άλλους indie προγραμματιστές σε πειράματα που σχετίζονται με το παιχνίδι.

Το Vampire Survivors φαίνεται έτοιμο για ένα πολυάσχολο και πολλά υποσχόμενο 2024.