Γνωρίζαμε ήδη (φανερά ή μη) πως η Epic Games επενδύει ολοένα και περισσότερο στην απόκτηση αποκλειστικών παιχνιδιών για την πλατφόρμα της, το Epic Games Store. Και ενώ δεν ξέρουμε άμεσα από που προέρχονται αυτά τα λεφτά (αν έπρεπε να μαντέψουμε θα λέγαμε πως το Fortnite ευθύνεται γι’αυτό), αυτό που μάθαμε πρόσφατα από την Rebellion Developments είναι πως η εταιρεία «ρίχνει πολλά λεφτά στο τραπέζι» για την απόκτηση τέτοιων τίτλων.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Develop Brighton, ο Jason Kingsley της Rebellion δήλωσε πως η Epic Games προσέφερε πολλά χρήματα για να προσθέσει τον επερχόμενο τίτλο τους στο Store. Και ενώ η ομάδα δεν προτιμά να συνεισφέρει στην πολιτική των Exclusives, το άκουσμα της τιμής ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να τους αλλάξει την γνώμη.

Γενικά πιστεύω πως προτιμώ να μην κάνω αποκλειστικότητες αλλά καταλαβαίνω την θέση της Epic σε αυτό, και ειλικρινά πληρώνουν μεγάλα ποσά για να χτίσουν το κατάστημά τους. Μπράβο τους, είναι φανταστικό, και θα πάρουμε κάμποσα από τα λεφτά τους ευχαρίστως!

Καμιά φορά, ως ανεξάρτητη ομάδα, πρέπει να ρισκάρουμε. Όταν καμιά φορά κάτι τέτοιο προσφέρεται τότε μοιράζεσαι το ρίσκο και τα κέρδη.

Το επόμενο παιχνίδι της Rebellion, Zombie Army 4: Dead War θα κυκλοφορήσει στο Epic Games Store έσα στο 2020, με την έκδοση του Steam να ακολουθεί το 2021.