Θα έλεγε κανείς πως το Heroes of the Storm, το θεματικό MOBA της Blizzard, αρχίζει να πεθαίνει. Λίγες ενημερώσεις, ελάχιστα σημαντικά νέα και αρκετή ησυχία από την ομάδα ανάπτυξης. Βέβαια, κακά τα ψέματα, έχουν ήδη προστεθεί αρκετοί ήρωες, αλλά το παιχνίδι δεν ακούγεται αρκετά συχνά ειδικά μετά την τελευταία BlizzCon.

Σήμερα, η Blizzard σπάει (ξανά) την σιωπή της και αποκαλύπτει τον Deathwing, τον νέο ήρωα που «εισβάλλει» στο Nexus για να κάψει και να καταστρέψει τα πάντα.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δίνει η εταιρεία:

You’ve felt the tremors of his approach; now prepare for the unmaking of your world as Deathwing descends upon the Nexus. Not content to lay waste to World of Warcraft and Hearthstone, The Worldbreaker has set his sights on the realms of the Nexus to spread his reign of death and destruction.

The Hour of Twilight falls, mortals. Bow before The Destroyer, or burn beneath the shadow of his wings!

Ο Deathwing θα είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος σε σχέση με την Alexstrasza στην Dragon Form της. O Adam Jackson, live game designer toy Heroes of the Storm, και ο Kyle Dates, hero designer αποκάλυψαν πως ο DW θα βρίσκεται πάντα στην Dragon Form του και θα είναι «ασταμάτητος».

Επιπλέον, οι σύμμαχοί του δε θα μπορούν να τον επηρεάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Δεν θα μπορεί να δεχθεί healing ούτε buffs. Δεν θα μπορεί να καβαλάει mounts αλλά θα πετάει εκτός χάρτη – και έτσι θα μπορεί να γιατρευτεί και να ανανεώσει τα Armor Plates του. Πριν την προσγείωσή του οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν σε ποια μορφή θα εμφανίζεται (Destroyer ή World-breaker) επηρεάζοντας έτσι τις ενεργές και παθητικές ικανότητές του.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.