Σύμφωνα με την Blizzard, τελευταία βλέπανε πολλά σχόλια από τους παίκτες του Hearthstone στα οποία ανέφεραν πως νιώθουν ότι δεν τα καταφέρνουν καλά στο ladder και πως είναι απογοητευμένοι από τα Ranks τους επειδή δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο Legend Rank.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποια διαγράμματα τα οποία δείχνουν που κυμαίνονται οι παίκτες! Αναφορικά να πούμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών, βρίσκεται μεταξύ των ranks 25-15!

Αναλυτικά:

Το 25% των παικτών είναι μεταξύ των ranks 15-Legend

Το 7.5% βρίσκεται μεταξύ 10-Legend:
Εδώ αρχίζουμε να συναντάμε παίκτες οι οποίοι έχουν κάποιες βασικές έστω γνώσεις για το τι αλλαγές να κάνουν στα deck τους απ τη στιγμή που θα σταματήσουν να κερδίζουν με κάποια σχετική ευκολία και να ανεβαίνουν χάρη στα winning streaks. Άτομα που ξέρουν τι κάρτες και τι decks να περιμένουν από τον αντίπαλό τους γενικότερα.

Μόλις το 2% βρίσκεται μεταξύ των ranks 5-Legend:
Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν! Τα win streaks σταματάνε από το rank 5 και πάνω οπότε είσαι υποχρεωμένος να έχεις παραπάνω νίκες από τις ήττες σου αν θες να ανέβεις. Η σημασία της νίκης αυξάνεται σημαντικά!

0.5% το ποσοστό των Legends!
Μέσα σε τόσα εκατομμύρια παίκτες πολύ λίγοι ξεχωρίζουν! Ίσως ο αριθμός αυτός να είναι και μικρότερος απ΄ότι πιστεύαμε, όμως αντικατοπτρίζει αρκετά δίκαια την αφρόκρεμα των παικτών!

Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που βγαίνει από τα στοιχεία της Blizzard είναι πως τελικά, σίγουρα οι περισσότεροι τα πάνε καλύτερα απ΄ότι νομίζουν καθώς μέχρι και ranks που είναι σχετικά μακριά από το Legend απαρτίζονται από πολύ μικρά ποσοστά παικτών! Εσείς είστε σε καλύτερο ποσοστό απ΄ότι περιμένατε?