Η Blizzard ανακοίωσα σήμερα ένα νέο expansion για το CCG της, Hearthstone, το οποίο ετοιμάζει τους παίκτες για την τελευταία μάχη μεταξύ των ηρώων του Azeroth και των σατανικών αντιπάλων τους. Στις 21 Ιανουαρίου, οι παίκτες θα ταξιδεύσουν στο Galakrond’s Awakening, την Solo περιπέτεια της επέκτασης η οποία θα ολοκληρώσει και το Year of the Dragon. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε 2 ξεχωριστά campaigns, σε ένα όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της League of E.V.I.L. και καλούνται να φέρουν εις πέρας τα σχέδια του Archvillain Rafaam να ζωντανέψει τον Galakrond,  ενώ η άλλη καμπάνια μας κάνει μέλος της League of Explorers η οποία προσπαθεί να αποτρέψει τα παραπάνω σχέδια.

Το Galakrond’s Awakening θεωρείται το αποκορύφωμα της ιστορίας που ξεκίνησε το 2019 με το Year of the Dragon. Το Galakrond’s Awakening σηματοδοτεί επίσης και την επιστροφή στην αρχική μορφή του Solo Adventure, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν μια σειρά από αφεντικά με έτοιμα decks από 35 συλλεκτικές κάρτες. Αν τις κερδίσουμε, οι κάρτες αυτές προστίθεντε στα Standard και Wild decks. Με την ολοκλήρωση του completing Story mode ως League of E.V.I.L. και League of Explorers, οι παίκτες θα ξεκλειδώσουν το Heroic mode, αντιμετωπίζοντας δυσκολότερες εκδόσεις των αντίστοιχων εχθρών. 

Ο J. Allen Brack, πρόεδρος της Blizzard δήλωσε:

H Year of the Dragon ήταν μια δυναμική και εντυπωσιακή χρονιά για το Hearthstone, με μια σειρά από φανταστικά expansions, μια ετήσια ιστορία, και μια πληθώρα από νέα στοιχεία και αναβαθμίσεις που έχουν εξελίξει τον τίτλο. Το Galakrond’s Awakening θα φέρει την ιστορία σε ένα επικό τέλος, και ανυπομονούμε να το μοιρααστούμε με όλους.

Τo Galakrond’s Awakening αποτελείται από τέσσερα κομμάτια τα οποία θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στις 21 Ιανουαρίου. Κάθε κομμάτι περιλαμβάνει δύο κεφάλαια – ένα για κάθε μεριά – φτάνοντας συνολικά τα 8 κεφάλαι. Κάθε κομμάτι κοστίζει γύρω στα 7€ ή 700 gold, με το πλήρες πακέτο να φτάνει τα 19,99€. Το πρώτο κεφάλαιο με τίτλο ‘Battle of the Frozen Coast’ θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου και θα δίνεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους παίκτες.