Το Ghost Recon Breakpoint κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στο Uplay αλλά είναι ήδη γνωστά διάφορα αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα τα ‘progress microtransactions’. Αυτά τα αντικείμενα ήταν διαθέσιμα προς αγορά καθ’όλη την διάρκεια της Early Access φάσης αλλά σύμφωνα με το PCGamesN η Ubisoft τα αφαίρεσε…προσωρινά καθώς «προστέθηκαν κατά λάθος στο παιχνίδι».

Η Ubisoft δήλωσε συγκεκριμένα στην σελίδα:

Γνωρίζουμε πως κατά την διάρκεια της Early Access φάσης του Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint την 1η Οκτωβρίου 1, κάποια αντικείμενα εξοικονόμησης χρόνου (skill point bundles, XP boosters, και advanced weapon upgrades) ήταν διαθέσιμα για αγορά τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μας.

Ωστόσο, όπως έγινε και με το Battlefront 2, τα αντικείμενα αυτά θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά:

Αυτά τα αντικείμενα σχεδιάστηκαν ως ένας εναλλακτικός τρόπος για να μπορούν οι παίκτες να απολαύσουν το end-game content μαζί με άλλους παίκτες που έχουν προοδεύσει στο παιχνίδι. Αυτά τα «Time-Savers» έχουν αφαιρεθεί για τώρα από το κατάστημα.

Τα Time-Savers, όπως ονομάζονται από την εταιρεία, σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μην δίνουν προβάδισμα στο PvP και για να μπορούν οι παίκτες να «προ φτάσουν» τους παίκτες που βρίσκονται στο end-game content.

Τα Time-Savers δεν σχεδιάστηκαν με σκοπό να δίνουν προβάδισμα ενάντια στους παίκτες που αποφασίζουν να μην τα αγοράσουν. Επιπλέον, το Ghost War PvP έχει εξισσοροπιστεί προσεκτικά έτσι ώστε οποιαδήποτε και να είναι η εμπειρία του παίκτη, κανείς να μην έχει προβάδισμα ενάντια του.

Η Ubisoft μας προμήθευσε με έναν κωδικό για το παιχνίδι και μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε και το αντίστοιχο review. Αλλά με τις μέχρι τώρα εντυπώσεις μας, υπάρχουν μεικτά συναισθήματα.

Το Ghost Recon Breakpoint είναι διαθέσιμο στο Uplay στην τιμή των 59.99€.