[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18/11/2019] Η Arc System Works δημοσίευσε το όνομα του επόμενου GUILTY GEAR μαζί με το νέο trailer για τον Potemkin.

Το GUILTY GEAR -STRIVE- θα είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς και αναπτύσσεται με την δύναμη της Unreal Engine 4. 

[ΑΡΧΙΚΟ: 5/8/2019] H Arc System Works ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της EVO 2019 την ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού στην σειρά GUILTY GEAR. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες προς το παρόν, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer παρουσιάζοντας λίγες στιγμές από το φανερά ανανεωμένο gameplay καθώς και έναν νέο χαρακτήρα!

Στο βίντεο παρακάτω βλέπουμε την επιστροφή των Sol Badguy και Ky Kiske καθώς σηκώνουν τα όπλα τους και εμπλέκονται σε μια από τις επικές τους μονομαχίες. Αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή μας είναι τα ανανεωμένα γραφικά, τα βελτιωμένα animations, καθώς και τα transitions κατά την διάρκεια της μάχης.

Αν και δεν γνωρίζουμε τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού, μπορούμε να φανταζόμαστε ότι θα κυκλοφορήσει και στους υπολογιστές (αν κρίνουμε από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς). Σύμφωνα με το trailer, η Arc στοχεύει στο 2020 για την κυκλοφορία και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!