Η ArenaNet ανακοίνωσε σήμερα το νέο επεισόδιο του Living World για το Guild Wars 2: Path of Fire. Στο νέο επεισόδιο, ο Palawa Joko έχει κυρήξει πόλεμο στον κόσμο των ζωντανών μαζεύοντας την αρχαία στρατιά των απέθαντών του.

Ο Commander και οι Dragon’s Watch θα βρεθούν για ακόμα μια φορά στην δίνη του πολέμου, με έναν παλιό εχθρό να επιστρέφει και να απειλεί τον κόσμο για άλλη μια φορά. Δράκοι, απέθαντοι και ζωντανοί, ετοιμάζονται για μια ακόμα σύρραξη που θα κρίνει το μέλλον της Tyria.

Με το «Long Live the Lich» οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα νέο Legendary Warhorn, το Verdarach που με κάθε επίθεση καλεί τα φαντάσματα των νεκρών πολεμιστών. Επιπλεόν, ένα νέο Fractal Dungeon, το Deepstone, προστίθεται στο rotation του Fractal Domain, ενώ o νέος χάρτης ονόματι «Domain of Kourna» ανοίγεται προς εξερεύνηση στον χάρτη του παιχνιδιού. Τέλος, το Roller Beetle, το νέο mount που θα μας βοηθήσει να περιπλανηθούμε σε ολόκληρη την Tyria και τον νέο χάρτη, έρχεται στην μορφή μοτοσυκλέτας και από το Trailer καταλαβαίνουμε ότι θα προσφέρει ταχύτητα και ακρίβεια στην εξερεύνησή μας.

Για να γιορτάσει την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου επεισοδίου, η ArenaNet προσφέρει τις Deluxe και Standard εκδόσεις του Guild Wars 2: Path of Fire και Guild Wars 2 expansion collections με έκπτωση 50%

Το Guild Wars 2: Path of Fire – Living World Season 4 Episode 3 – «Long Live the Lich» κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου.