[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17/3/2020] Η Square Enix ανακοίνωσε σήμερα πως το TRIALS of MANA θα υποδεχθεί το demo του στις 18 Μαρτίου. Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, η Ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε και το «Τελικό» trailer του παιχνιδιού:

Το Demo θα επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν την αρχή του παιχνιδιού, από την στιγμή που ο πρωταγωνιστής συναντά τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μέχρι και το Fullmetal Hugger boss battle. Τα save data μας θα μεταφερθούν στο πλήρες παιχνίδι αν επιλέξουμε να το αγοράσουμε.

Τέλος, ορισμένα site δημοσίευσαν και μερικά νέα gameplay videos:


[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 5/3/2020] Η Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για τον τίτλο που κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου:

[ΑΡΧΙΚΟ: 5/10/2019] H Square Enix ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο Seiken Densetsu 3: Trials of Mana δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για το Remake, καθώς και ένα νέο trailer.

Σύμφωνα με το press release, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ανανεωμένες εκδόσεις 60 μουσικών κομματιών του πρώτου τίτλου από τον ίδιο το συνθέτη του Seiken Densetsu 3, Hiroki Kikuta. Οι παίκτες θα μπορούν να αλλάξουν μεταξύ των πρωτότυπων κομματιώ αλλά και των ανανεωμένων οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια του gameplay.

Το σύστημα μάχης ενισχύεται με νέες επιλογές και κινήσεις όπως πήδημα, συνδυασμούς επιθέσεων και αποφυγή εχθρών. Επιπλέον, η εναλλαγή κλάσεων είναι πλέον πιο φανερή πάνω στον χαρακτήρα.

Τέλος, ως Full HD Remake του πρώτου παιχνιδιού, το Trials of Mana θα διατηρήσει πολλούς από τους βασικούς μηχανισμούς του ενώ θα αναπαράγει πιστά την ιστορία του πρώτου τίτλου. Θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες για να αποτρέψουμε την καταστροφή του κόσμου.

το Trials of Mana θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Switch, και PC μέσω Steam στις 24 Απριλίου 2020.