Η Gamescom 2019 ξεκινάει σήμερα, 19 Αυγούστου, και ήδη πολλές εταιρείες έκδοσης και ομάδες ανάπτυξης έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν τις πρώτες πληροφορίες για τους νέους τίτλους τους, καθώς και gameplay & story trailers για ήδη ανακοινωμένα παιχνίδια.

Παρακάτω, θα βρείτε όλα τα trailer (αλλά και τις πληροφορίες) από τους εν λόγω τίτλους:

Sword Art Online: Alicization

Η Bandai Namco έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα GAMESCOM 2019 Gameplay Trailer για το επερχόμενο Sword Art Online: Alicization:

Darksiders: Genesis

H THQ Nordic και η Airship Syndicate δημοσίευσαν το Gamescom 2019 trailer για το Darksiders: Genesis κατά την διάρκεια του Stadia Connect event.

[24/8/2019] Και φυσικά, το αντίστοιχο gameplay demo:

The Lord of the Rings: Adventure Card Game 

H Asmodee Digital και η Fantasy Flight Interactive δημοσίευσαν ένα ακόμα gameplay trailer για το The Lord of the Rings: Adventure Card Game, το οποίο κυκλοφορεί στις 29 Αυγούστου 2019.

Ghost Recon: Breakpoint

Η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο trailer και gameplay presentation για το Ghost War” mode του Ghost Recon: Breakpoint κατά την διάρκεια του Gamescom 2019 Inside Xbox.

Wasteland 3 

Η Deep Silver και η inXile Entertainment δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Wasteland 3 με τίτλο “Patriarch of Colorado.»

Empire of Sin

Το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο Empire of Sin έκανε την εμφάνισή του κατά την διάρκεια της Gamescom 2019:

Gears 5

Φυσικά, δεν θα έλειπε το καινούργιο Gears 5 που κυκλοφορεί σερ μερικές εβδομάδες. Κατά την διάρκεια της Opening Ceremony, η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε μερικά στιγμιότυπα από το gameplay και την ιστορία καθώς και το ‘Horde’ mode. Τέλος, ανακοινώθηκε πως ο Master Chief του Halo θα κάνει guest εμφάνιση μέσω του αντίστοιχου DLC.

Doom: Eternal

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για το DOOM Eternal. Είναι εξάλλου κάτι που το περιμένουμε πως και πως.

Destiny 2: Shadowkeep

Δεν θα έλειπε και η Bungie, με ένα ακόμα trailer για το επερχόμενο Shadowkeep Expansion για το Destiny 2.

Watch Dogs: Legion

Καλώς ήρθατε στην επανάσταση με το νέο trailer του Watch Dogs: Legion το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020.

Το άρθρο συνεχίζεται στη 2η σελίδα