H Gamescom 2018 καλά κρατεί και πολλές εταιρείες έχουν ήδη δημοσιεύσει διάφορα trailer από επερχόμενους μεγάλους τίτλους τους. Μιας και η χθεσινή μέρα μας βομβάρδισε με νέα διαφημιστικά και gameplay videos αποφασίσαμε να τα συγκεντρώσουμε σε ένα μινι-άρθρο.

Darksiders III

To Darksiders 3 είναι το τρίτο hack-n-slash third-person action παιχνίδι της σειράς και αυτή την φορά αναλαμβάνουμε τον ρόλο της FURY, της τρίτης καβαλάρισσας. Στην νέα περιπέτεια, η FURY ψάχνει να σκοτώσει τα Εφτά Θανάσιμα Αμαρτήματα και να βάλει ένα τέλος στην μάχη μεταξύ Παράδεισου και Κόλασης που έχει καταστρέψει την φύση και την ανθρωπότητα.

Trailer :

Gameplay Trailer :

Biomutant

Στο BioMutant οι παίχτες θα έχουν πρόσβαση σε διάφορους χαρακτήρες και ένα σύστημα μάχης που θα αναμιγνύει ιδιότητες, όπλα και μάχη σώμα-με-σώμα σε συνδιασμό με βιονικά όπλα, προσθετικά μέλη και μεταλάξεις στο σώμα. Επιπλεόν, θα υπάρχουν διάφορα οχήματα όπως ρομπότ, jetski αλλά ακόμα και UFOs. Τέλος, θα μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερα όπλα, αντικείμενα και εξοπλισμό μέσω του Crafting System.

To BioMuntant είναι ένα παιχνίδι που προέρχεται από την εμπειρία παλιών σχεδιαστών του Just Cause και Mad Max. Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως οι παίχτες θα μπορούν να αλλάζουν την μορφολογία και την μετάλλαξη του χαρακτήρα τους χρησιμοποιώντας το γύρω περιβάλλον. Ωστόσο, αυτός είναι ένας μηχανισμός για τον οποίο δεν μπορούμε να είμαστε ακόμα σίγουροι μιας και πέρα από το Amazon Listing δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες.

Trailer :

Gameplay Trailer :

Scarf

Στο Scarf αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Hyke, ενός μικρού πλάσματος που φοράει ένα κόκκινο μαγικό κασκόλ. Το κασκόλ αυτό έχει μαγικές ιδιότητες και τον βοηθάει να περιπλανηθεί σε μαγικά περιβάλλοντα, να επιλύσει γρίφους και να αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις. Το κασκόλ αυτό μπορεί να μεταμορφωθεί σε διάφορα αντικείμενα ώστε ο Hyke να μπορεί να προσπεράσει διάφορα εμπόδια.

Trailers :

Devil May Cry 5

Με την Capcom να μην μας έχει τροφοδοτήσει με τις ανάλογες πληροφορίες ακόμα για τον άκρως αναμενώμενο τίτλο, το footage trailer που παρουσιάστηκε στην Gamescom είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητό.

Gameplay Trailer :

Tom Clancy’s The Division 2

Το Tom Clancy’s The Division 2 αναπτύσσεται από την Massive Entertainment σε συνεργασία με τις Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest και Ubisoft Shanghai. Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται με την ανανεωμένη έκδοση της Snowdrop Engine και αναμένεται να έχει καλύτερους μηχανισμούς και γραφικά.

 

Assassin’s Creed Odyssey

Πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον πολυαναμενόμενο τίτλο της Ubisoft.

Trailer #1:

Trailer #2:

 

The Sinking City

Το The Sinking City αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, και PC στις 21 Μαρτίου.

Commentary Video:

 

Battletech: Flashpoint

H νέα επέκταση του Battletech είναι γεγονός και φέρει τον τίτλο Flashpoint.

Η Harebrained Schemes, το υπεύθυνο στούντιο για την ανάπτυξη του τίτλου, είναι γνωστή για RPG παιχνίδια σε Cyberpunk κόσμους. Το BATTLETECH θυμίζουμε πως είναι ένα turn-based tactical παιχνίδι στρατηγικής με Mechs (ρομπότ). Αναλαμβάνετε τον ρόλο του κυβερνήτη μιας μισθοφορικής εταιρείας στο διάστημα, διαπραγματεύοντας και εκτελώντας μια ποικιλία από συμβόλαια ενώ παράλληλα προσπαθείτε να κρατήσετε τους «Mechwarriors” σας χαρούμενους και τις επιχειρήσεις σας κερδοφόρες. Συνάμα βρίσκεστε στο πλευρό μιας οικογένειας ευγενών στην προσπάθεια ανάκτησης του θρόνου.

Trailer:

 

Soul Calibur VI

Trailer #1:

Trailer #2:

 

NBA 2k19

Το NBA 2K19 είναι το νέο παιχνίδι της σειράς των βιντεοπαιχνιδιών αφιερωμένων στο NBA και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έκδοσης έχει αποκαλύψει το εξώφυλλο του παιχνιδιού στο οποίο «πρωταγωνιστεί» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Trailer #1:

 

PLANET ALPHA

Στο PLANET ALPHA, οι παίκτες καλούνται να λύσουν γρίφους και να προσπεράσουν εμπόδια, την στιγμή που διάφοροι εχθροί απειλούν την ζωή τους και οι περιβαλλοντικές αλλαγές προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία με πανέμορφα σκηνικά.

Trailer:

 

BREACH

Η σύγχρονη Γη και η Μυθολογική Γη συγκρούονται στο Breach, ένα RPG δράσης τρίτου προσώπου με γρήγορο ρυθμό μάχης. Δημιουργήστε το δικό σας χαρακτήρα και επιλέξτε από δεκάδες κατηγορίες. Πάρτε τον χαρακτήρα σας σε αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τα Solo, Co-op ή Versus Modes. Αποκτήστε νέα εργαλεία, νέες ικανότητες και προσαρμόστε το χαρακτήρα σας για να βρείτε το δικό σας μοναδικό playstyle και εμφάνιση.

Trailer:

 

Star Control: Origins

Εξοπλισμένο τόσο με υπερδιαστημικό όσο και με το ηλιακό σύστημα ταξιδιού, το Star Control: Origins είναι ένα Open Space ARPG, και αποτελεί και ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Τοποθετημένοι σε μια απομονωμένη περιοχή του διαστήματος, οι παίκτες έχουν «πλήρη ελευθερία να επιλέξουν μονοπάτια» μέσα σε ένα «ιστορικό σύμπαν» όπου τα αποτελέσματα υπαγορεύονται από τις αποφάσεις μας.

Θα λύσουμε μυστήρια, αποστολές και δοκιμασίες. Θα εξερευνήσουμε την τεράστια έκταση του διαστήματος, και θα συμμετέχουμε σε μάχες με πολλούς παίκτες.

Το Star Control: Origins αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 σε Steam και GOG.

Trailer:

 

Fade to Silence

Το Fade to Silence μας τοποθετεί σε έναν παγωμένο κόσμο γεμάτο τέρατα, μυστήρια και δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Στόχος μας είναι να επιβιώσουμε και να φτάσουμε στον τελικό προορισμό – το σπίτι μας. Ωστόσο, ο δρόμος μέχρι εκεί είναι στρωμμένος με εμπόδια. Η πείνα και η κούραση, το πυκνό χιόνι, το ανυπόφορο κρύο, και τα διάφορα μεταφυσικά πλάσματα που απειλούν την ζωή μας συνεχώς, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βίντεο.

Trailer:

 

11-11: Memories Retold

Το 11-11: MEMORIES RETOLD θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με την διήγηση, την μουσική και την υπόθεσή του. Το παιχνίδι θα διηγείται μια συγκινητική ιστορία δύο ανθρώπων που συναντώνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου.

Trailer:

 

The Dark Pictures

H Bandai Namco και η Supermassive Games ανακοίνωσαν την νέα ανθολογία τρόμου με τίτλο, The Dark Pictures.

Το The Dark Pictures θα αποτελείται από αυτοτελή κεφάλαια, με ξεχωριστούς πρωταγωνιστές, γεγονότα, και υψηλό βαθμό επαναληπτικότητας. Κάθε παιχνίδι της σειράς θα περιέχει διαφορετικά μονοπάτια στην ιστορία, και διαφορετικούς επίλογους ώστε οι παίκτες να επιστρέφουν για παραπάνω εξερεύνηση. Κάθε απόφασή μας είναι σημαντική για όλους τους χαρακτήρες.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα τιτλοφορείται ως The Dark Pictures – Man of Medan.

Trailer:

 

Sekiro: Shadows Die Twice

Στο Sekiro: Shadows Die Twice ο ήρωάς μας θα έχει στην κατοχή του προσθετικά εργαλεία που μπορούν να ανακατασκευαστούν προκειμένου να ξεκλειδώσουμε νέες ικανότητες και επιθέσεις. Μιας και ο τίτλος έρχεται από την συνεργασία της Activision και της FromSoftware δεν είναι απίθανο να τον δούμε να κυκλοφορεί στο Battle.net, και να είναι αρκετά δύσκολο.

Trailer:

 

Call of Cthulu

Το Call of Cthulhu, πρόκειται για ένα Διηγηματικό RPG μυστηρίο, που έχει επιρροές και παραπομπές από τον κόσμο του H.P. Lovecraft και ακολουθεί τον ερευνητή Edward Pierce. Στο βιντεοπαιχνίδι αυτό τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Παράξενα πλάσματα, μυστηριώδεις επιστήμες, και αιρέσεις κυριαρχούν στον Μύθο του Cthulhu και έχουν ως σκοπό την καταστροφή του κόσμου. Το μυαλό του χαρακτήρα μας θα υποφέρει – θα βυθιζόμαστε στην τρέλα, ενώ οι αισθήσεις μας θα «παίζουν παιχνίδια” μαζί μας.Το Call of Cthulhu θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, και PC στις 30 Οκτωβρίου.

Trailer:

 

Battlefield 5

Ένα νέο Multiplayer Trailer κυκλοφόρησε για το Battlefield 5 από την Electronic Arts.

Trailer:

 

World War 3

H The Farm 51 έδωσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο World War 3 κατά την διάρκεια της Gamescom

Trailer:

 

Insurgency: Sandstorm

H Focus Home Interactive έδωσε στην δημοσιότητα το αντίστοιχο Gamescom 2018 gameplay trailer για το επερχόμενο Insurgency: Sandstorm. Το Insurgency: Sandstorm είναι το νέο παιχνίδι της New World Interactive που αποτελεί μια νέα, ανανεωμένη και βελτιωμένη έκδοση του indie multiplayer FPS hit Insurgency.

Το Insurgency: Sandstorm κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Trailer:

 

Devil’s Hunt

Στο Devil’s Hunt, οι παίκτες θα κατέβουν στην κόλαση και θα αναμειχθούν στη μάχη μεταξύ των Δαιμόνων και των Αγγέλων. Σε αυτό το επερχόμενο παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου που αναπτύχθηκε για PC και κονσόλες νέας γενιάς, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του Desmond, ενός ανθρώπου με δαιμονικές δυνάμεις που μπορούν να αποφασίσει για τη μοίρα του κόσμου με τη συμμετοχή του σε αυτή την σύγκρουση. Βασισμένο στο φανταστικό μυθιστόρημα «Equilibrium”, το Devil’s Hunt φέρνει στη ζωή τον αιώνιο αγώνα ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, καθώς όλος ο πόλεμος ανάμεσα στους δαίμονες και τους αγγέλους φουντώνει με τον θνητό κόσμο ως το πεδίο μάχης. Ο Desmond μπορεί να αγωνιστεί χρησιμοποιώντας τις γροθιές και τα νύχια του, κάνοντας χρήση των δεξιοτήτων που προσφέρει η δαιμονική και ανθρώπινη πλευρά του – αλλά τελικά πρέπει να επιλέξει ποια πλευρά θα ακολουθήσει.

Gameplay Demo:

 

Metro Exodus

To IGN δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο Metro Exodus με περισσότερα λεπτά από το gameplay του τίτλου.

Στο Metro Exodus, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του Artyom και θα πρέπει να εγκαταλείψουν το Μετρό και να οδηγήσουν μια ομάδα Σπαρτιάτικων Rangers σε ένα απίστευτο ταξίδι στην ηπειρωτική Ρωσία, αναζητώντας μια νέα ζωή στην Ανατολή. Αυτή η συναρπαστική ιστορία θα διαρκέσει ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος μέσα από τις διάφορες μεταβαλλόμενες εποχές του πλανήτη μας.

Trailer:

 

World War Z

Το World War Z, το επερχόμενο παιχνίδι δράσης και επιβίωσης που βασίζεται στο σύμπαν του ομώνυμου βιβλίου και ταινίας, απέκτησε ένα νέο Gamescom trailer από την ομάδα ανάπτυξης Saber Interactive.

Στο World War Z τα ζόμπι είναι πιο επιθετικά και πιο γρήγορα από ποτέ, και δεν θα σταματήσουν πουθενά για να φτάσουν στο στόχο τους.

Trailer:

 

Resident Evil 2

H Nvidia GeForce δημοσίευσε το πρώτο επίσημο PC gameplay από το επερχόμενο Resident Evil 2.

Το Resident Evil 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου.

 

The Dark Pictures: Man of Medan

To IGN δημοσίευσε το πρώτο επίσημο Gameplay Trailer του επερχόμενου The Dark Pictures: Man of Medan. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς τρόμου από την Supermassive Games ακολουθεί πέντε φίλους σε διακοπές στα συντρίμια ενός οχήματος από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το The Dark Pictures: Man of Medan κυκλοφορεί μέσα στο 2019.

 

The Surge 2 

Η Focus Home Interactive και η Deck13 δημοσίευσαν το πρώτο Gameplay βίντεο του επερχόμενου The Surge 2 που κυκλοφορεί για PC μέσα στο 2019.

 

Ashen

H Annapurna Interactive και η ομάδα ανάπτυξης Aurora44 έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο Gamescom Gameplay βίντεο από το επερχόμενο Ashen.

Σύμφωνα με την εκδότρια εταιρεία, το Ashen είναι ένα Action RPG που διηγείται την ιστορία ενός εξερευνητή που ψάχνει ένα μέρος για να μείνει. Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο που τίποτα δεν κρατάει για πολύ και έτσι πρέπει να χτίσουμε γερές σχέσεις με όσους εμπιστευόμαστε ώστε να επιβιώσουμε σε αυτόν τον περίεργο κόσμο.

 

Indivisible 

Η Lab Zero Games δημοσίευσε με την σειρά της το Gameplay Gamescom 2018 Demo του επερχόμενου turn-based RPG, με επιρροές από παιχνίδια όπως το Valkyrie Profile: Lenneth, με τίτλο Indivisible. 

To Indivisible θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac, και Linux μέσα στο 2019.

 

*To άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς