Το LoL είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια την μοντέρνας Gaming γενιάς. Εκατομμύρια δολάρια/ευρώ δαπανώνται κάθε χρόνο σε Events/Έπαθλα, ενώ παράλληλα έχει ίσως και τους περισσότερους Active Players κάθε μήνα σε σχέση με άλλους τίτλους όπως Wow, Overwatch κλπ (εκτός και αν κάνω λάθος).

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ένας από τους βασικούς σχεδιαστές του τίτλου ήταν και ένας από τους τρεις Lead Designers του Dota 1 (ο Guinsoo), ο οποίος μετά από κάτι διαφωνίες που είχαν με Euls (1ος σχεδιαστής) και IceFrog (3ος) για ονομασίες κλπ, βρέθηκε στην ζεστή αγκαλιά της Riot Games και μακριά από το Modding του Warcraft 3. Εκτός από αυτό, ο IceFrog βοήθησε σε μερικές πτυχές του League of Legends, όπως και του Heroes of Newerth.

Και τώρα στο βασικό κομμάτι αυτού του άρθρου. Φυσικό επακόλουθο της μεγάλης φήμης του παιχνιδιού είναι να προσεγγίσει και κόσμο οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται μόνο για το Playable κομμάτι του. Μερικοί από αυτούς είναι και Σχεδιαστές/Αρτίστες και θέλουν μέσα από αυτό να προωθήσουν την δουλειά τους αλλά και παράλληλα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Sirhaian ο οποίος με την βοήθεια της Unity Engine, Photoshop και Maya, έφτιαξε τα δικά του αναβαθμισμένα Visual Effects για διάφορους χαρακτήρες του League of Legends.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν εργάζεται στην Riot Games και όλα αυτά είναι απλά Fan Art.

 

Τέλος, όσοι θέλουν, κατά κάποιον τρόπο, να δοκιμάσουν αυτά τα νέα εφέ, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμό εδώ (σε Chrome δεν δουλεύει).

Παρακάτω πρόσθεσα την πλήρης Playlist. Enjoy!