Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι. Το Fortnite τελείωσε. Ένα έπος που «πόρωσε» εκατομμύρια παίκτες στον κόσμο έφτασε στο τέλος του…ή τουλάχιστον αυτό θέλει η Epic Games να πιστέψουμε. Το τελευταίο in-game event του παιχνιδιού ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό αφού μια μεγάλη τρύπα άνοιξε καταμεσής του χάρτη και ρούφηξε τα πάντα. Με το τέλος της αντίστροφης μέτρησης, η ρουκέτα που κατασκευαζόταν από την αρχή της περιόδου εκτοξεύθηκε, πέρασε μέσα από μια ρογμή, και πολλαπλασιάστηκε αρκετές φορές μέσα στην πάροδο του χρόνου.

Οι ρουκέτες αυτές έκαναν μια τρύπα στον χωροχρόνο ακριβώς μπροστά από έναν παγωμένο μετεωρίτη πριν καν αυτός φτάσει στο Dusty Depot της 3ης σεζόν. Μετά το πέρασμα μέσα από την ρογμή, ο μετεωρίτης επανεμφανίστηκε στο Loot Lak καταστρέφοντας τα πάντα και ελευθερώνοντας μια ανεξέλεγκτη δύναμη. Στο σημείο εκείνο μια τρύπα εμφανίζεται ρουφώντας ολόκληρο τον χάρτη αλλά και την πραγματικότητα του Fortnite.

Μετά από όλο το χάος που επικράτησε, οι παίκτες δεν γυρίσανε ποτέ στον χάρτη. Πλέον, το διάστημα με επίκεντρο την τρύπα κοσμούν το lobby του παιχνιδιού. Παράλληλα, όλα τα κανάλια του Fortnite, οι ιστοσελίδες, ακόμα και το client, εκπέμπουν την ίδια εικόνα.

Όπως όλα δείχνουν, μεγάλες αλλαγές έρχονται στο παιχνίδι. Ενδεχομένως να έχουμε έναν φρέσκο χάρτη, νέα στοιχεία, χαρακτηριστικά, μηχανισμούς, και ίσως την πλήρη κυκλοφορία του τίτλου. Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε την ίδια οθόνη και να περιμένουμε κάτι να γίνει. Οι πρώτες ειδήσεις μιλούν για εξεγέρσεις, καταστάσεις χάους στους δρόμους, και ένα σκηνικό βγαλμένο από Χολυγουντιανή παραγωγή (#not).

Αν, από την άλλη βαριέστε να βλέπετε την ίδια οθόνη μπορείτε να βάλετε τον «Konami Code» (up, up, down, down, left, right, left, right, B, A) και να παίξετε ένα mini-game. Τουλάχιστον η ησυχία με τα ambiance sounds είναι…υπνωτική!

(Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Full Event από το κανάλι FFM Clips)