Μετά το δυναμικό «The End» Event του Fortnite για το τέλος της Season X, η μαύρη τρύπα που ρούφηξε ολόκληρο το χάρτη αποδείχθηκε πως ήταν μόνο το τέλος της αρχής για το σύμπαν του Fortnite. Έτσι, με την εκκίνηση της νέας Season (Chapter 2 πλέον) η Epic Games έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα της ενημέρωσης η οποία μας ενημερώνει για έναν νέο, ανανεωμένο χάρτη, νέα Skins, και νέους μηχανισμούς.

Παίζοντας στον πρώτο αγώνα θα παρατηρήσουμε πως ο χάρτης δεν είναι ορατός. Συγκεκριμένα, το minimap είναι καλυμμένο με ένα σύννεφο και διάφορα ερωτιματικά που συμβολίζουν νέες άγνωστες περιοχές που πρέπει να ανακαλύψουμε μόνοι μας.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες δουλεύουν γρήγορα και έτσι έχουμε την εικόνα του χάρτη όπως αυτός φαίνεται κανονικά:

Ενώ τα νέα skins παρουσιάζονται παρακάτω:

Πέρα από τον νέο χάρτη και Skins έχουμε και νέους μηχανισμούς. Οι παίκτες θα μπορούν πλέον να ψαρεύουν για αντικείμενα, πόντους εμπειρίας και τρόφιμα, στοιχεία που προστίθενται στο νέο Progression Bar στο κάτω μέρος της οθόνη μας. Σε σύγκριση με το Chapter 1 πλέον αποκτούμε πόντους εμπειρίας οι οποίοι προστίθενται στο σύνολο για να ανέβουμε level και να ξεκλειδώσουμε περισσότερα έπαθλα. Τέλος, τα νέα stealth mechanics μας επιτρέπουν να κρυβόμαστε σε αντικείμενα όπως κάδους και στάχια για να «πιάσουμε στον ύπνο» τους εχθρούς μας.

Για να δείτε την λίστα με τις αλλαγές μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.