ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο DOOM

To InsiderGaming αποκάλυψε πως η id Software και η Bethesda ετοιμάζουν ένα νέο παιχνίδι στην ανανεωμένη σειρά DOOM το οποίο θα παρουσιαστεί στο Xbox Games Showcase στις 9 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το επόμενο παιχνίδι της σειράς Doom θα έχει τίτλο Doom: The Dark Age ενώ αναπτύσσεται για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και μπορεί να διαθέτει μεσαιωνικό θέμα, κρίνοντας από τις πρώτες λεπτομέρειες που είχαν κυκλοφορήσει πέρυσι.

Διαρροές από δικαστικά έγγραφα της Microsoft το 2023 αποκάλυψαν κάτι γνωστό ως Doom: Year Zero, και εικάζεται ότι το Doom: The Dark Ages είναι το τελικό όνομα του ίδιου project. Αν και η Bethesda δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ύπαρξη αυτού του project, η πρόσφατη κατάθεση εμπορικού σήματος “IDKFA” από την ZeniMax Media έχει αυξήσει τις ελπίδες μας για μια επερχόμενη ανακοίνωση.

Η id Software κυκλοφόρησε το DOOM Eternal τον Μάρτιο του 2020, και από τότε το στούντιο εργάστηκε επίσης στα The Ancient Gods Part One και Part Two, τα οποία κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2020 και στις αρχές του 2021.