Σήμερα, η KOEI TECMO Europe και η GUST Studios αποκάλυψε μερικούς νέους χαρακτήρες αλλά και νέες πληροφορίες για το σύστημα μάχης του επερχόμενου JRPG της, FAIRY TAIL. Ο τίτλος βασίζεται στο ομώνυμο anime και manga από τον Hiro Mashima, και θα επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν γνωστές και άγνωστες ιστορίες του κόσμου όπως την ιστορία του Tenrou Island arc μέχρι και το Tartaros arc.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι μάχες θα απαρτίζονται από ομάδες των πέντε, με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες να συνεργάζονται για να εξαπολύουν εντυπωσιακές μαγικές επιθέσεις. Κάθε επίθεση θα προκαλεί μεγάλη ζημιά σε αρκετά τετράγωνα του πεδίου μάχης – με την κάθε κίνηση να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της μάχης. Προκαλώντας ζημιά, οι παίκτες θα βοηθούν στην συμπλήρωση της ‘Fairy Gauge’. Αυτό η ειδική ‘Magic Chain’ επίθεση επιτρέπει στα μέλη της ομάδας μας να πραγματοποιεί συνδυασμούς επιθέσεων πριν από κάποιο δυνατό finishing move – με πιο δυνατούς μάγους να κάνουν χρήση της ‘Extreme Magic’ επίθεσής τους.

Αν έχουμε δεχθεί μεγάλη ζημιά, οι χαρακτήρες θα ‘ξυπνούν’ ειδικές ικανότητες για ορισμένους γύρους, οι οποίες θα ενισχύουν την δύναμη τους. Κάποιοι μάγοι θα έχουν και πρόσβαση σε νέες επιθέσεις. Για παράδειγμα, οι Dragon Slayers θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το Dragon Force, ενώ άλλοι θα αλλάζουν modes και εμφάνιση – όπως η Erza με το Armor Change. Τέλος, άλλοι μάγοι θα μπορούν να συνδυάσουν τις ικανότητές τους μέσω του Unison Raid ξεκλειδώνοντας παράλληλα ένα μοναδικό cutscene κατά την διάρκεια της μάχης.

Η GUST Studios ανακοίνωσε πέντε ακόμα χαρακτήρες που θα προσθεθούν στο παιχνίδι. Μέσα σε αυτούς εντοπίζουμε τους ‘Sky God Slayer’ Sherria Blendy από την Lamia Scale, την ‘Strongest Fencer’ Kagura Mikazuchi από τις Mermaid Heel, τον ‘Handsome’ Blue Pegasus μάγο Ichiya Vandalay Kotobuki, και τους ‘White Dragon’ Sting Eucliffe και ‘Shadow Dragon’ Rogue Cheney από τους Sabertooth.

Το Fairy Tail κυκλοφορεί την άνοιξη σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.