Η KOEI TECMO Europe και η GUST Studios παρουσιάσαν κατά την διάρκεια του EGX 2019 νέα στιγμιότυπα από το επερχόμενο JRPG, FAIRY TAIL, με τους πρωταγωνιστές να αναλαμβάνουν αποστολές αλλά και να μάχονται ενάντια σε μάγους και τέρατα.

Σύμφωνα με το βίντεο παραπάνω βλέπουμε πως η ομάδα του Fairy Tail παλεύει να επαναφέρει την Guild στις παλιές της δόξες. Πέρα όμως απο στιγμιότυπα της ιστορίας έχουμε και την πρώτη επαφή με το σύστημα μάχης.

Οι χαρακτήρες μας στήνονται σε μια σειρά όπως έχουμε δει και σε παιχνίδια στρατηγικής με την μόνη διαφορά ότι οι εχθροί μας τοποθετούνται σε ένα grid που με την σειρά του επηρεάζει και το ποσοστό ζημιάς που προκαλούμε. Αυτό επηρεάζει και τις μαγικές ικανότητες που μπορούμε να εξαπολύσουμε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες παιχνιδιού στρατηγικής.

Η πλοκή του FAIRY TAIL επικεντρώνεται στη μέση του anime και περιστρέφεται γύρω από την κατάρρευση της Guild μετά τη μυστηριώδη απουσία του Natsu. Το κύρος του Guild έχει υποβαθμιστεί από τότε που η ομάδα του πρωταγωνιστή έφυγε, με αποτέλεσμα να «πνίγεται» στα χρέη. Ευτυχώς, ο Natsu και το πλήρωμά του επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να επαναφέρουν το FAIRY TAIL στις ημέρες δόξας του συμμετέχοντας στα Grand Magic Games. Επιπλέον, θα υπάρχει πρόσβαση και στα αρχικά επεισόδια της σειράς ώστε να δούμε στοιχεία που μπορεί να μας ξέφυγαν ή που δεν θυμόμαστε.

Μαζί με τους Natsu Dragneel, Lucy Heartfilia, Gray Fullbuster, Erza Scarlet, και Wendy Marvell έχουμε πλέον και τους «The Iron Dragon Slayer» Gajeel Redfox και «The User of Water» Juvia Lockser που θα γίνουν μέλη της ομάδας μας και θα μας προσφέρουν τις ικανότητές τους. Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς μας θα μπορούμε να δεχθούμε δουλειές και αποστολές για να ολοκληρώσουμε. Αφού τις ολοκληρώσουμε επιστρέφουμε στο Guild μας για να παραλάβουμε τα χρήματ, τα αντικείμενα και άλλα στοιχεία που μπορεί να δίνονται ως έπαθλα.

To FAIRY TAIL αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Switch, και PC μέσα στο 2020.