Ετοιμάζεται ένα demo για τo PC Port του Final Fantasy XVI

H PC έκδοση του Final Fantasy XVI φαίνεται να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο καθώς βρίσκεται επί του παρόντος στα «τελικά στάδια βελτιστοποίησης», σύμφωνα με την παραγωγό Naoki Yoshida.

Ένα demo έχει προγραμματιστεί πριν από την κυκλοφορία για τους χρήστες για να καθορίσουν εάν το παιχνίδι μπορεί να τρέξει στον υπολογιστή τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημιουργού στο Game Informer:

Όσον αφορά το πού βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή, προσπαθούμε να καταλάβουμε τα τελικά στάδια βελτιστοποίησης. Το πότε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την PC έκδοση μπορεί να εξαρτάται από τις απαιτήσεις συστήματος και τις προδιαγραφές που θα χρειαστούν οι παίκτες, οπότε προσπαθούμε να το καταλάβουμε. Φυσικά, [οι προδιαγραφές υπολογιστή] φαίνονται να είναι κάπως υψηλές.

Όσον αφορά το πότε θα κυκλοφορήσει ή πότε μπορούμε να το ανακοινώσουμε, θα ήθελα να ζητήσω περισσότερο χρόνο για αυτό.

Κοιτάμε να κυκλοφορήσουμε ένα demo και για την έκδοση υπολογιστών. Και πάλι, δεν μπορούμε πραγματικά να μιλήσουμε για πάρα πολλά όσον αφορά τις λεπτομέρειες για το πότε θα βγει – νομίζω ότι σε λίγο περισσότερο χρόνο θα είμαστε σε καλύτερο μέρος για να ανακοινώσουμε πράγματα. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν θα είναι πολύ μακριά στο μέλλον. Δεν θα είναι ένας χρόνος, δεν θα είναι δύο χρόνια, μάλλον θα είναι λιγότερο από αυτό, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Η Square Enix θα φιλοξενήσει ένα πάνελ για το Final Fantasy XVI στο PAX East 2024 στη Βοστώνη στις 22 Μαρτίου, το οποίο θα επικεντρωθεί στο επερχόμενο κεφάλαιο, το «The Rising Tide».

Το Final Fantasy XVI είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 5.