Μετά από Tweets και YouTube Ads, φήμες και συζητήσεις, η Gearbox Software και η 2K Games ανακοίνωσαν σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Borderlands 3. Μαζί ανακοινώθηκαν και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας.

Ο ‘φόβος’ (αν θέλετε) των παικτών για την κυκλοφορία του Borderlands 3 εκτός Steam επιβεβαιώθηκαν μιας και οι δύο εταιρείες γνωστοποίησαν πως η PC έκδοση θα κυκλοφορήσει στο Epic Games Store.

Ο Πρόεδρος και CEO της Gearbox Software δήλωσε:

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Gearbox Software αφιερώνει κάθε σταγόνα του πάθους, της δημιουργικότητας και της αγάπης της για να κάνει το Borderlands 3 τη μεγαλύτερη, καλύτερη και πιο φιλόδοξη περιπέτεια Borderlands που έχουμε κάνει ποτέ. Το Borderlands 3 δημιουργείται όχι μόνο ως ένα γράμμα αγάπης προς τους οπαδούς της σειράς, αλλά και ως ένα ιδανικό σημείο εισόδου για τους νέους παίκτες στην σειρά, αλλά και στην τελευταία και καλύτερη προσθήκη στην μεγαλύτερη shooter-looter σειρά παιχνιδιών.

Ενώ ο Πρόεδρος της 2K, David Ismailer συμπλήρωσε:

Το Borderlands είναι το πιο αναγνωρισμένο gaming franchise. Είμαστε περήφανοι για την δουλειά και την προσήλωση της Gearbox, η οποία δημιουργεί ένα παιχνίδι που όχι μόνο θα επαναφέρει εκατομμύρια παίκτες στον κόσμο της αγαπημένης μας σειράς, αλλά θα καλωσορίσει και μια νέα γενιά παικτών.

Σύμφωνα με το Press Release, το Borderlands 3 δημιουργείται με την βοήθεια της AMD και με στόχο την καλύτερη απόδοση σε συστήματα με AMD Radeon Graphic Cards και AMD Ryzen CPUs.

Όσο για την αποκλειστικότητα του Epic Games Store αυτή θα ισχύει μέχρι τον Απρίλιο του 2020, όπου και τότε το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε άλλα ψηφιακά καταστήματα.

Η PC Gaming κοινότητα αποτελεί σημαντικό μέρος της επιτυχίας της σειράς Borderlands και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Epic, η οποία αναγνωρίζει τη διεθνή δημοτικότητά της σειράς και συμμερίζονται τη δέσμευσή μας να φέρουμε το Borderlands 3 σε αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο κοινό.

Η αποστολή μας, εκτός από την πιο συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας, είναι να αγκαλιάσουμε νέες πλατφόρμες διανομής που θα συμβάλλουν στην προσπάθειά μας να αυξήσουμε το κοινό του Borderlands 3.

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκαν και οι εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες προς αγορά μαζί με το περιεχόμενό τους:

Borderlands 3 Standard Edition

The Borderlands 3 Standard Edition includes the base game.

 • Pre-order bonus: Gold weapon skins & weapon trinket

 

Borderlands 3 Deluxe Edition

The Borderlands 3 Deluxe Edition includes the base game, as well as bonus digital content:

 • Retro Cosmetic Pack: Vault Hunter head & skin, Echo Device skin, weapon skin;
 • Neon Cosmetic Pack: Vault Hunter head & skin, Echo Device skin, weapon trinket;
 • Gearbox Cosmetic Pack: weapon skin, weapon trinket;
 • Toy Box Weapon Pack: 2 Toy guns, Toy grenade mod, weapon trinket;
 • XP & Loot Drop Boost Mods;
 • Pre-order bonus: Gold weapon skins & weapon trinket.

 

Borderlands 3 Super Deluxe Edition

The Borderlands 3 Super Deluxe Edition includes all the bonus digital content and pre-order bonus of the Deluxe Edition PLUS the Borderlands 3 Season Pass, which includes:

 • Four (4) campaign DLC packs featuring new stories, missions and challenges;
 • Butt Stallion weapon skin, weapon trinket, and grenade mod.

 

Borderlands 3 Diamond Loot Chest Collector’s Edition

Celebrate the return of the original shooter-looter with the Diamond Loot Chest Collector’s Edition, a swag-splosion of collectibles digistructed straight from the worlds of Borderlands 3.

This edition includes the full game, season pass, and all bonus digital content and pre-order bonus of the Super Deluxe Edition, plus:

 • Diamond Loot Chest Replica: Featuring a functional retractable lid, this chest is perfect for storing your real-world loot;
 • Borderlands 3 character figurines (x10): Make room on your shelf for the whole crew, including the four new Vault Hunters, the fanatical Calypso Twins, and some of your favorite characters from the Borderlands universe! (Approximately 3” tall.);
 • Sanctuary 3 snap model: Construct your very own Sanctuary 3 model ship and display it proudly on its included stand;
 • Vault Key keychains (x4): Because you never know when you might stumble across an unopened Vault;
 • Cloth galaxy map: Discover new worlds beyond Pandora with Typhon DeLeon’s map of the Borderlands;
 • Character art lithographs (x5): Unique character prints starring the new Vault Hunters and fanatical Calypso Twins;
 • Borderlands 3 Steelbook case: A gorgeous metal case for any collector’s shelf.

Τέλος, εορτάζοντας την ανακοίνωση αυτή, η Gearbox ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του Borderlands: Game of the Year Edition στα PS4, Xbox One και Windows PC η οποία περιέχει Ultra HD γραφικά, σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις, καθώς και όλα τα Add-on περιεχόμενα.

Το Borderlands 3 κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 για PS4, Xbox και PC μέσω του Epic Games Store.