Η Blizzard ανακοίνωσε την επιστροφή του Overwatch Uprising στις 10 Απριλίου, μεταφέροντας τους παίκτες «πίσω”, σε μια ζωτικής σημασίας στιγμή της ιστορίας, που η ομάδα Overwatch πολέμησε εναντίον των Omnics στο Λονδίνο.

Το King’s Row Uprising έλαβε χώρα πριν εφτά χρόνια όταν μια ομάδα εξτρεμιστών από τα Omnics, ονόματι Null Sector, ξεκίνησε ανταρσία σε μια πολυτελή γειτονιά του Λονδίνου. Υπήρξαν αρκετές απώλειες και καταστροφές μέχρι την στιγμή που η ομάδα Overwatch (προτού διαλυθεί) ανέλαβε δράση. Μετά το πέρας του γεγονότος αυτού, το όλο σκηνικό θάφτηκε βαθιά στα αρχεία του Overwatch.

Το συγκεκριμένο γεγονός αυτό είναι από τις καλύτερες ευκαιρίες για να γνωρίσει κανείς το lore του πολυαγαπημένου, σε πολλούς, Overwatch. Σε αυτό θα δούμε και θα μάθουμε πράγματα τα οποία «έχουν σημασία”, όπως την ιστορία του Soldier: 76. Αν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την ώρα, η Blizzard ανέφερε πως το event θα «αποκαλύψει ιστορίες του παρελθόντος”.

Το Uprising θα φέρει μαζί του περισσότερα από 100 Loot Box αντικείμενα και ένα co-op brawl που θα διαδραματίζεται γύρο απο την ιστορία της πρώτης αποστολής της Tracer.