[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15/8/2019] Δίνοντας μερικές νέες πληροφορίες, η Ghost Games γνωστοποίησε πως το NFS: Heat δεν θα περιέχει LootBoxes ή Microtransactions. Ωστόσο, θα υπάρχουν τα αντίστοιχα DLC και ένα «Time-save PacK», ότι και αν σημαίνει αυτό.

[ΑΡΧΙΚΟ: 14/8/2019] Η Electronic Arts και η Ghost Games αποκάλυψαν και επίσημα το νέο παιχνίδι της σειράς Need for Speed, μετά από αρκετές μέρες φημολογίας. Το επονομαζόμενο Need for Speed: Heat θα κυκλοφορήσει σε υπολογιστές και κονσόλες αργότερα μέσα στην χρονιά μέσω του Origin και θα λαμβάνει χώρα σε μια νέα περιοχή.

Σύμφωνα με το PRess release, το Need for Speed: Heat μας οδηγεί στην Palm City, έναν νέο ανοιχτό κόσμο όπου οι οδηγοί έχουν μαζευτεί για να δημιουργήσουν μια νέα δοξαστική πορεία. Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι οδηγοί λαμβάνουν μέρος στα Speedhunters Showdown, αγώνες που μας ανταμείβουν με χρήματα για να τροποποιήσουμε τα οχήματά μας, ενώ το βράδυ, τα ρισκάρουμε όλα για αναγνώριση και δόξα την στιγμή που μια αυτόνομη αστυνομική ομάδα προσπαθεί να μας κατατροπώσει για να αποκτήσει τα κέρδη μας.

Τα Pre-orders για την standard edition θα μας ανταμείψουν με ένα K.S. Edition-styled Mitsubishi Evolution X, και η Deluxe Edition με 3 K.S. Edition-styled οχήματα (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe & Chevrolet Corvette Grand Sport).

Το Need for Speed: Heat αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019.