Η αγαπημένη μας Nitrado, πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε έναν νέο τίτλο στην οικογένειά της. Το Empyrion – Galactic Survival είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια τα οποία θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε στον Server σας.

news

Το Empyrion είναι ένα Sci-Fi Sandbox Survival παιχνίδι το οποίο θα σας θυμίσει αρκετά από Space Engineers. Fun Fact: το Empyrion είχε πρώτο τους πλανήτες. Τα γραφικά του παιχνιδιού σίγουρα δεν θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά άμα είστε από αυτούς που δεν ψάχνουν ρουμπίνια και παλάτια στον τομέα των Visuals, τότε είστε έτοιμοι να βολτάρετε στο (αρχικά) γαλήνιο και μετέπειτα αφιλόξενο κόσμο του, να εξερευνήσετε ακατοίκητους πλανήτες και να φτιάξετε σουβλάκια από εξωγήινους για να καλύψετε τις φυσικές σας ανάγκες. Πάντως, αυτό που με εντυπωσίασε αρκετά στην αρχή, ήταν η μουσική υπόκρουση. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια!

7

Το Empyrion Galactic Survival είναι μία 3D ανοιχτού κόσμου, διαστημική περιπέτεια επιβίωσης στην οποία μπορείς να πετάξεις στο διάστημα και να προσγειωθείς σε πλανήτες. Χτίσε, εξερεύνησε, πολέμησε και επιβίωσε σε έναν εχθρικό γαλαξία γεμάτο από κρυμμένους κινδύνους. Το παιχνίδι συνδυάζει μοναδικά στοιχεία από διαστημικούς εξομειωτές, παιχνίδια κατασκευών, παιχνίδια επιβίωσης και ego-shooters.

Δεδομένης της όλης αυξανόμενης απελπιστικής κατάστασης στη Γη, το «Ηνωμένο Συμβούλιο της Ανθρωπότητας» αποφάσισε να συγκεντρώσει τους εναπομείναντες πόρους στη Γη σε μια ενιαία προσπάθεια να φτιάξουν ένα στόλο διαστημοπλοίων με σκοπό την επίτευξη επικοινωνίας με τους μυστήριους εξωγήινους και να βρουν το Empyrion.

Τελικά, το έτος 2473, ο στόλος των διαστημοπλοίων είναι έτοιμος και είσαι ο πρώτος διοικητής της φρεγάτας «Ήλιος». Μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα της μηχανής και μια σκληρή σύγκρουση, η οποία καταστρέφει το πλοίο και σκοτώνει το πλήρωμα. Είσαι ο μόνος επιζών. Βρες έναν τρόπο να φύγεις από τον εχθρικό πλανήτη και να αποκαλύψεις τα μυστήρια του Empyrion. Σώσε τη Γη πριν να είναι πολύ αργά!

Μπείτε στον Γαλαξία και πετάξτε μακριά

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Nitrado.