Όταν το Pagan Online ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, πολλοί έκαναν λόγο για τον επόμενο ανταγωνιστή του Diablo, μιας και η απογοητευτική ανακοίνωση του Diablo Immortal μας άφησε να ζητάμε πολλά. Αν και δεν είναι κάτι καινούργιο στο είδος, το παιχνίδι της Wargaming έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του – εφόσον η ομάδα ανάπτυξης συνεχίσει να αφιερώνει χρόνο.

Αναπτυσσόμενο από τον Uros Banjesevic και την ομάδα της Mad Head Games, το Pagan είναι διαθέσιμο για τους παίκτες μέσω Steam με την βοήθεια της Wargaming.net. Μέχρι στιγμής είναι ένα αρκετά υποσχόμενο παιχνίδι με περιεχόμενο που μπορεί να μας κρατήσει για ώρες απασχολημένους αφού χρειάζεται αφοσίωση για να ξεκλειδώσουμε όλα τα στοιχεία του gameplay.

Όπως φαίνεται όμως, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της ομάδας, το Pagan Online πρόκειται να «δραπετεύσει» από τα δεσμά του Early Access ώστε να κυκλοφορήσει επίσημα ως πλήρης τίτλος στις 27 Αυγούστου. Φυσικά, μαζί με την έκδοση 1.0, θα δούμε αρκετές νέες αλλαγές και προσθήκες στο βασικό gameplay.

O Banjesevic δήλωσε:

Κατά την διάρκεια της τετράμηνης παραμονής μας στο Early Access έχουμε κάνει τεράστιες αλλαγές ενώ έχουμε προσθέσει νέους μηχανισμούς και στοιχεία για να σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία. Θα είναι πραγματικά ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Ενώ ο Jacob Beucler, product director της Wargaming δήλωσε:

Ενώ αυτός είναι ένας Premium τίτλος, είναι επίσης και μια υπηρεσία, και οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ενημερώσεις στο παιχνίδι σε περιεχόμενο και gameplay. Είμαστε έτοιμοι να αφιερώσουμε χρόνο στο παιχνίδι μας. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που τελειώνουμε το ταξίδι μας στο Early Access, αλλά και το γεγονός ότι θα χτίσουμε το μέλλον του.

Η Early Access έκδοση του Pagan Online είναι διαθέσιμη στο Steam στην τιμή των €17. Η πλήρης έκδοση θα κοστολογείται στα 30€.