Η Team17 και η Κινέζικη ομάδα ανάπτυξης Pathea Games ανακοίνωσαν σήμερα οπως το επερχόμενο sandbox simulation RPG, My Time at Portia, θα κυκλοφορήσει στο Steam Early Access στις αρχές της νέας χρονιάς. Το παιχνίδι είναι επηρεασμένο από παιχνίδια όπως το Animal CrossingHarvest MoonDark Cloud 2 και την μαγεία του Studio Ghibli,

Το My Time at Portia ανοίγει τα πανιά του πλοίου μας για την Portia, μια μαγική πόλη στην άκρη του κόσμου και μας καλεί να αναλάβουμε ένα εργαστήριο που κληρονομήσαμε από τους συγγενείς μας. Εκεί, θα ξεκινήσουμε μια νέα ζωή με την βοήθεια διάφοροων οδηγών, βιβλίων και τεχνικών, ενώ θα μαζεύουμε, θα επεξεργαζόμαστε και θα δημιουργούμε νέα αντικείμενα.

Η πόλη της Portia είναι γεμάτη ξεχωριστούς χαρακτήρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ζωές, και επαγγέλματα. Θα ανακαλύψουμε τις ιστορίες τους, θα δεθούμε μαζί τους με κάθε είδους σχέση όπως φιλία, ρομάντζο, μέχρι και γάμο.

Το My Time at Portia περιέχει τα εξής στοιχεία:

  • ΧΤΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ: Χτίστε από την αρχή το εργαστήριο του πατέρα σας και γίνεται οι καλύτεροι στην Portia! Συλλέξτε πόρους και δημιουργήστε οτι τραβάει η ψυχή σας και μιλήστε στην καρδιά της κοινότητας, όσο εργάζεστε για να καλύψετε τις καθημερινές ανάγκες των φίλων και συμπολιτών σας.
  • ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΡΜΑ: Φυτέψτε και φροντίστε τα δικά σας σπαρτά και σχηματίστε τα άδεια εδάφη που περιτρυγιρίζουν το σπίτι σας σε μια απέραντη φάρμα. Το My Time at Portia προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στην διαχείριση φάρμας, επιτρέποντάς σας να εκμεταλλευτείτε τις γλάστρες και τα ημι-αυτόματα συστήματα άρδευσης.
  • ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ: Κάνετε το σπίτι σας την καλύτερη κατοικία! Βάλτε την προσωπική σας πινελιά με μια πληθώρα από έπιπλα, διακοσμητικά και αναβαθμίσεις δωματίων.
  • ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ: Γίνετε μέρος της ξεχωριστής κοινότητας της Portia. Γεμάτη με αξέχαστα πρόσωπα, εντυπωσιακές ιστορίες, προσωπικότητες γεμάτες ενέργεια και ξεχωριστές συμπεριφορές το My time at Portia θα φροντίσει να τις μάθετε όλες – και ποιος ξέρει, μπορεί μια φιλία να γίνει κάτι παραπάνω.
  • ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ: Επισκεφτείτε τα αρχαία ερείπια και μπουντρούμια της Portia. Ψάξτε για πετράδια και ανακαλύψτε τι κρύβεται κάτω από την ειρηνική πόλη. Είναι επικίνδυνο να πάτε απροετοίμαστοι γι’αυτό…σιγουρευτείτε ότι είστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε τρομακτικά τέρατα, θανατηφόρους αρχηγούς και οτιδήποτε στέκετε εμπόδιο στην ανακάλυψη των μυστηρίων.
  • & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περισσότερες προσθήκες αναμένονται στο My Time at Portia όσο βρίσκεται στο Early Access!

Το My Time at Portia θα είναι διαθέσιμο στο Steam Early Access από τις 23 Ιανουαρίου 2018.