Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Stunlock Studios μιας και πλέον, το Battlerite το Action MOBA της ομάδας έφυγε από το Steam Early Access και μετατρέπεται σε έναν πλήρη free-to-play τίτλο. Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός η εταιρεία δημοσίευσε το αντίστοιχο Launch Trailer μαζί με ένα μεγάλο Patch, έναν νέο Champion, τον Thorn, και πάνω από 200 νέα αντικείμενα, όπλα, outfits, poses, colors και μουσικά κομμάτια.

Ο Peter Ilves, Game Director της Stunlock Studios, είπε:

Ήταν μια μοναδική χρονιά από την στιγμή που μπήκαμε στο Steam Early Access και επιτέλους μπορούμε να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας λανσάροντας το Battlerite ως ένα free-to-play παιχνίδι, κάνοντάς ευκολότερη την είσοδο στους φίλους των PvP arena brawlers. Από σήμερα, νέοι παίχτες μπορούν να γίνουν κομμάτι της κοινότητας του Battlerite δωρεάν, λαμβάνοντας μέρος σε διαδικτυκαές μάχες μεγάλης έντασης ή σε ανταγωνιστικές μάχες στις οποίες θα μπορούν να αποδείξουν τις ικανότητές τους.Οπότε μπείτε στο πεδίο της μάχης και δείξτε τις ικανότητές σας ελεύθερα. Η αρένα περιμένει, μαχητές!

Το Battlerite είναι ένα από τα πολύ καλά MOBA του Steam και τώρα που είναι ένας Free-to-play τίτλος οι παίχτες θα μπορούν να απολαύσουν PvP μάχες χωρίς να ανησυχούν για αντίπαλους πύργους ή τέρατα. Επιπλέον, το σύστημα μάχης είναι διαφορετικό μιας και οι παίχτες δεν κάνουν Point-n-click επιθέσεις αλλά βασίζονται σε Skillshots, primary και secondary attacks και την βοήθεια των συμμάχων τους.

Όσοι παίχτες είχαν πρόσβαση κατά την διάρκεια του Early Access θα αποκτούν και τους νέους ήρωες, όποτε αυτοί κυκλοφορούν, ενώ από την άλλη οι Free-to-play παίχτες θα έχουν πρόσβαση σε έξι μοναδικούς χαρακτήρες κάθε βδομάδα. Φυσικά, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες μέσω του In-game Currency.

To Battlerite είναι από σήμερα διαθέσιμο στο Steam.