Λίγες μέρες ή και ώρες πριν την έναρξη της Ε3, πολλές είναι εκείνες οι εταιρείες που δημοσιεύουν Gameplay teaser trailers για τα παιχνίδια τους. Προφανώς αυτό γίνεται για τίτλους οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινωθεί και παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αντί λοιπόν, να καθόμαστε να γράφουμε διαφορετικά άρθρα θεωρήσαμε σωστό να βάλουμε όλα τα trailer σε ένα. Αυτό με την σειρά του σημαίνει πως το παρόν άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς με κάθε νέα ανακοίνωση ή δημοσίευση.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Η Respawn δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για το Star Wars Jedi: Fallen Order. Η παρουσίαση του επίσημου gameplay video για το παιχνίδι θα γίνει κατά την διάρκεια του EA Play 2019.

Control

H Remedy και η 505 Games δημοσίευσαν ένα νέο teaser trailer για το Control:

GreedFall – Official Story Trailer

Baldo

H Naps Team έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο Gameplay Trailer για το Baldo, το επερχόμενο cel-shaded action adventure παιχνίδι που έρχεται για PlayStation 4, Xbox One, Switch, και PC.

Η ομάδα περιγράφει το παιχνίδι ως εξής:

H προφητεία έγινε πραγματικότητα, το αγνό παιδί γεννήθηκε. Τα άκαρδα τέρατα που είναι σφραγισμένα στον κάτω κόσμο από τις σοφές κουκουβάγιες είναι έτοιμα να αποδράσουν.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον κόσμο της Rodia, και πρόκειται για ένα ταξίδι σε μια μαγευτική γη γεμάτη μυστήρια. Το Baldo είναι ένα RPG δράσης και περιπέτειας, γεμάτο με γρίφους και περίπλοκα μπουντρούμια. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ο Baldo θα αλληλεπιδράσει με πολλούς περίεργους και αστείους χαρακτήρες διάσπαρτους παντού, για να ολοκληρώσει την κύρια αναζήτηση ιστορίας και πολλές άλλες πλευρικές αναζητήσεις. Θα ταξιδέψουμε σε έναν ανοιχτό παγκόσμιο χάρτη, ανακαλύπτοντας νέες πόλεις και ανθρώπους, πολεμώντας εχθρούς, εντοπίζοντας κρυμμένους ναούς και συλλέγοντας αντικείμενα για να αποκτήσουμε νέα όπλα ή εργαλεία.

Lost Words: Beyond the Page

H Modus Games ανακοίνωσε το νέο 2D narrative adventure puzzle παιχνίδι της Lost Words: Beyond the Page, δημοσιεύοντας παράλληλα και το αντίστοιχο Ε3 2019 Teaser Trailer.

Το Lost Words είναι ένα platformer που εκτυλλίσεται στις σελίδες του ημερολογίου ενός μικρού κοριτσιού, και διηγείται μια ιστορία από την αναγνωρισμένη συγγραφέα βιντεοπαιχνιδιών Rhianna Pratchett. Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τις γραπτές λέξεις και θα τις χειριστούν για να λύσουν παζλ και να ξεκλειδώσουν τον φανταστικό κόσμο της Estoria, όπου οι λέξεις είναι ακόμα πιο ισχυρές.

Το Lost Words: Beyond the Page θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam τον Δεκέμβριο του 2019.

Ary and The Secret of Seasons

Η Modus Games και οι eXiin και Fishing Cactus ανακοίνωσαν το Ary and the Secret of Seasons για τα PlayStation 4, Xbox One, Switch, και PC (Steam). Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Η ομάδα δίνει την εξής περιγραφή:

Join Ary on a colorful adventure as she journeys across the magical realm of Valdi!

The world of Valdi faces an age-old threat, and by becoming the Guardian of Winter, Ary has begun to manipulate the seasons around her to protect her world.

Immerse yourself in captivating environments with Ary as she learns to control the seasons and use them to defeat enemies, overcome challenging obstacles, and solve complex puzzles on her adventures across Valdi.