Εδώ και μερικά χρόνια, η Devolver Digital έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την θέση της στην E3 2019. Και ενώ δεν πραγματοποιεί φαντασμαγορικές παρουσιάσεις όπως οι μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας, η παρουσία της στην διοργάνωση είναι εκκεντρική, ενδιαφέρουσα, και άκρως περίεργη. Παρόλα αυτά, δεν την χορταίνουμε ποτέ – και ήδη έχει δημιουργήσει μια ιστορία που συνεχίζεται κάθε χρονιά, σαν μια ταινία.

Η παρουσίαση αρχίζει στις 05:00 και μπορείτε να την δείτε εδώ (με τα trailer των εκάστοτε ανακοινώσεων να ενημερώνονται πιο κάτω):

Ο πρώτος τίτλος του «Devolver Direct» (see what they did there?) είναι το Fall Guys, ένα περίεργο, χρωματιστό, και ανεξήγητα διασκεδαστικό βιντεοπαιχνίδι:

Fall Guys

Devolver Bootleg

Σε μια κίνηση που μόνο η Devolver Digital θα μπορούσε να προβεί, η εταιρεία λανσάρει ένα πακέτο 8 παιχνιδιών που αποτελούν Bootleg διαφόρων νέων και παλιών παιχνιδιών της:

Carrion

Το Carrion είναι μια νέα ‘Reverse Horror’ εμπειρία από την Devolver. Οι παίκτες λαμβάνουν τον έλεγχο ενός τέρατος που μοιάζει σαν τον αδερφό του ‘The Thing’, και πρέπει να περιπλανηθούν σε διάφορα επίπεδα και να απορροφήσουν οτιδήποτε οργανικό βρεθεί στον δρόμο τους:

Enter the Gungeon: House of the Gundead

Το Enter the Gungeon: House of the Gundead θα είναι ένα νέο Arcade Game το οποίο θα παρέχεται στο δικό του arcade cabinet. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο το 2020:

The Messenger: Picnic Panic

Τελειώνοντας, το νέο DLC του The Messenger, Picnic Panic, θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου.