Μπορεί τα Press Conferences της Ε3 2019 να έφτασαν στο τέλος τους, η διοργάνωση όμως συνεχίζεται με πολλές εταιρείες που ανοίγουν τους νέους τους τίτλους στο κοινό, ενώ παράλληλα πολλοί YouTubers λαμβάνουν Ε3 2019 Builds για να παρουσιάσουν στον κόσμο.

Αυτή την φορά, παιχνίδια όπως τα Dying Light 2, Watch_Dogs Legion, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint & Bloodlines 2 έχουν την τιμητική τους με μεγάλα Gameplay βίντεο να μας δείχνουν μερικούς από τους μηχανισμούς.

Dying Light 2

Ο YouTuber ‘MrRedRivers’ ανέβασε ένα νέο 8λεπτο gameplay video από το επερχόμενο Dying Light 2.

Το Dying Light 2 αναμένετια να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2020.

Watch_Dogs Legion

Συνεχίζοντας, ο ‘jackfrags’ ανέβασε 12 λεπτά gameplay από το E3 2019 demo του Watch_Dogs Legion.

Το Watch_Dogs Legion κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου 2020.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Το IGN δεν λείπει από τον χορό δημοσιεύοντας δύο διαφορετικά βίντεο για το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=7r1Yp_oy4wU

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Τέλος, έχουμε το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 με το IGN να μας παρουσιάζει ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από το βασικό gameplay του τίτλου.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 κυκλοφορεί το 2020.


Zombie Army 4: Dead War

H Rebellion έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για το Zombie Army 4. Στο βίντεο παρακάτω θα δούμε όλα εκείνα τα στοιχεία που προσθέθηκαν στον τίτλο μετά το ZA3, καθώς και ορισμένα στιγμιότυπα από το βασικό campaign.

The Outer Worlds

To IGN μοιράστηκε ένα ακόμα E3 2019 demo, και αυτή την φορά αφορά το RPG της Obsidian, The Outer Worlds.

Το The Outer Worlds αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2019, μέσω του Epic Games Store.

Sniper Ghost Warrior Contracts

Το IGN συνεχίζει να δηλώνει δυναμικά την παρουσία του στην Ε3 2019 με ένα ακόμα demo του Sniper Ghost Warrior Contracts.

eFootball PES 2020

H Konami και το IGN έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay demo για το επερχόμενο eFootball PES 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=yHpBisVW8ZY

Halo Reach PC (off-camera)

Το κανάλι ‘Seasoned Gaming’ δημοσίευσε ένα μικρό off-camera δείγμα από το Halo Reach στο PC. Το δείγμα προέρχεται από το Ε3 2019 Demo όπου η Microsoft είχε διαθέσιμο για δοκιμή στο Booth της. Μέχρι να κατέβει, εάν κατέβει, από το YouTube, μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Gears 5’s Escape Mode

Η Microsoft και η The Coalition μοιράστηκαν ένα νέο σύντομo gameplay βίντεο από το Escape Mode του Gears 5. Η ομάδα δήλωσε πως το βίντεο αυτό παρουσιάζει gameplay με μόνο 4 από 8 mutators ενεργοποιημένα, μαζί με το Aggressive Venom.

Το Gears 5 κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

CONTROL

Το Gamespot έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο 18αλεπτο βίντεο από το E3 2019 demo του Control, του sandbox-style, gameplay-driven παιχνιδιού της Remedy.

WRATH: Aeon of Ruin

To Gamespot μοιράστηκε ένα νέο βίντεο από το E3 2019 demo του WRATH: Aeon of Ruin της 3D Realms.

Το WRATH θα περιέχει στοιχεία από πολλά αγαπημένα κλασσικά παιχνίδια του είδους όπως το DOOM, Quake, και Duke Nukem 3D με μια διαφορετική ιστορία, έναν διαφορετικό ήρωα και τέρατα για να αντιμετωπίσουμε. Αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Outlander, ενός εξερευνητή που θα βρεθεί στις όχθες ενός ερειπωμένου κόσμου.

The Dark Pictures: Man of Medan

Ένα ακόμα Gameplay Video από το Ε3 2019 Demo του Man of Medanδημοσίευσε το Gamespot σε συνεργασία με την Bandai Namco.

To The Dark Pictures: Man of Medan αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

Bleeding Edge

Η Microsoft και η Ninja Theory έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο από το επερχόμενο 4v4 Team Brawler, Bleeding Edge.

To Bleeding Edge αναμένεται να ανανεώσει το είδος των 4v4 Team Brawlers με gameplay που συνδυάζει την ένταση των team shooters, με ιδιαίτερους χαρακτήρες.


Trine 4: The Nightmare Prince

H Modus Games δημοσίευσε το E3 2019 gameplay demo του επερχόμενου Trine 4: The Nightmare Prince στο οποίο θα δούμε για πρώτη φορά μερικά νέα στοιχεία από το παιχνίδι.

Planet Zoo

Το YouTube κανάλι ‘Bernat’ έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από το E3 2019 Demo του επερχόμενου Management Simulator, Planet Zoo.

Carrion

To Gamespot δημοσίευσε το πρώτο gameplay video από το επερχόμενο ‘reverse horror platformer’ της Devolver Digital, Carrion.

Στο Carrion αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός μικρού εξωγήινου οργανισμού ο οποίος κινείται μέσα στα επίπεδα σκοτώνοντας και απορροφώντας άλλους ζωντανούς οργανισμούς με σκοπό την επιβίωση και την κυριαρχία.

CODE VEIN

To IGN δημοσίευσε ένα ακόμα gameplay footage από το επερχόμενο Action RPG της Bandai Namco, CODE VEIN.

Destroy All Humans! Remake

To Gamespot συνεχίζει να μας «κακομαθαίνει» με ένα νέο gameplay video από το E3 2019 demo του επερχόμενου Destroy All Humans! Remake.