Και η 11η Ιουνίου εμπλουτίζεται με την παρουσίαση της Ubisoft για την Ε32018. Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα σύντομο Brawlhalla Tournament και άνοιξε με ένα σύντομο χορευτικό νούμερο από την κλασσική ομάδα του Just Dance.

Δείτε παρακάτω τις νέες ανακοινώσεις και πληροφορίες για όλους τους πολυαναμενώμενους τίτλους:

Trailers & Gameplay

Just Dance 2019

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, η Ubisoft άνοιξε την παρουσίασή της με μια σύντομη ανακοίνωση. Το Just Dance 2019 είναι πλέον γεγονός και μπορείτε να δείτε την λίστα με τα τραγούδια παρακάτω:

 

Beyond Good & Evil 2

Ένας από τους τίτλους που περιμένουν πολλοί από εμάς είναι το Beyond Good & Evil 2. Με ένα νέο CGI Trailer, ένα σύντομο Documentary και ένα Partnership Trailer, η Γαλλική εταιρεία έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για τον τίτλο.

 

Trials Rising

Με μια cringy παρουσίαση, η Ubisoft ανακοίνωσε την ανάπτυξη και επερχόμενη κυκλοφορία ενός νέους Trials τίτλου. Τo Trials Rising έρχεται με νέα γραφικά, νέα επίπεδα και περισσότερες δοκιμασίες για να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας.

 

The Division 2

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το The Division 2. Οι βασικές λεπτομέρειες είναι ήδη γνωστές. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά για να μας δώσει μερικά νέα trailer και νέες πληροφορίες για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Σύμφωνα με την Ubisoft, το The Division 2 θα περιέχει νέους μηχανισμούς, νέα όπλα, νέους εχθρούς, και περισσότερο περιεχόμενο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα δηλώνει πως έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος, έμαθε νέα πράγματα από την ανάπτυξη του πρώτου τίτλου και είναι έτοιμη να παραδώσει ένα καλύτερο και μεγαλύτερο παιχνίδι. Επιπλέον, εντύπωση προκάλεσε και η προσθήκη Raids στο παιχνίδι δίνοντας στο The Division 2 έναν άλλο αέρα για το Endgame.

 

Skull & Bones

Καιρό είχαμε να μάθουμε κάτι για αυτό το παιχνίδι. Η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα trailer για το πειρατικό της παιχνίδι δίνοντάς μας μια ματιά στους κυριότερους μηχανισμούς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον επερχόμενο τίτλο.

 

Starlink: Battle for Atlas

Το νέο IP της Ubisoft, το Starlink, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και από μια πρώτη ματιά φαίνεται σαν μια μίξη με Destiny, No Man’s Sky και Starfox. Η Γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως η Nintendo θα στηρίξει τo Starlink με διάφορα Crossovers και DLCs. Το πρώτο Crossover είναι το Starfox με το αντίστοιχο Retro σκάφος.

Το Starlink αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου.

 

The Crew 2

Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι εστί The Crew 2. Η Ubisoft ανακοίνωσε επιτέλους την Open Beta του παιχνιδιού με το αντίστοιχο Announcement Trailer.

 

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed στην Αρχαία Ελλάδα. Όλοι το γνωρίζαμε (να είναι καλά διαρροές) και όλοι το περιμέναμε. Η ομάδα ανάπτυξης της Ubisoft Quebec έδωσε μερικές πληροφορίες για την ανάπτυξη του τίτλο, το θέμα του, την υπόθεσή του και το gameplay.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες, τον Αλέξιο ή την Κασσάνδρα, στην διάρκεια των Πελοποννησιακών Πολέμων. Θα έχουμε στην διάθεσή μας μια μεγάλη ποικιλία από όπλα και ασπίδες ενώ θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σπασμένο δόρυ του Σπαρτιάτη Βασιλιά Λεωνίδα, όπλο που μας δίνει ενισχυμένες ικανότητες όπως ταχύτητα, δύναμη και εμβέλεια. Επιπλέον, οι επιλογές μας κατά την διάρκεια της εξιστόρησης θα καθορίσουν τα γεγονότα και θα έχουν επιπτώσεις στο μέλλον μας.

To Gameplay παραμένει αυτό που γνωρίσαμε από το Origins με διάφορες ενισχύσεις σε βασικά στοιχεία του. Θα υπάρχουν combos, finishers και εξοπλισμός άμυνας και επίθεσης βασισμένος στην Αρχαία Ελλάδα.

Το Assassin’s Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2018.

 

Content & VR

 

Space Junkies

Το Space Junkies είναι το νέο co-op/vs VR Game της Ubisoft.

 

For Honor

Το For Honor δεν έλειψε από την Ubisoft Press Conference. Η Ubisoft ευχαρίστησε όλους τους παίκτες για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και ανακοίνωσε πως για να γιορτάσει την επιτυχία αυτή δίνει δωρεάν την Starter Edition του παιχνιδιού σε όσους το κατεβάσουν την εβδομάδα αυτή (11 Ιουνίου – 18 Ιουνίου).

Αυτό δεν ήταν όλο. Ανακοινώθηκε η ανάπτυξη και επερχόμενη κυκλοφορία του Marching Fire Update, μιας ενημέρωσης περιεχομένου που φέρνει μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι, νέο περιεχόμενο και περισσότερες αγωνιστικές περιόδους. Πιο συγκεκριμένα, το For Honor θα δεχθεί γραφική αναβάθμιση, θα αποκτήσει έναν νέο πολιτισμό με τέσσερις νέους ήρωες, ένα νέο 4v4 Multiplayer Mode με τίτλο “Castle Siege”.

Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε ένα νέο trailer.

To Marching Fire Update κυκλοφορεί στις 16 Οκτωβρίου.

 

Rainbow Six: Siege – Another Mindset

Μέσα στις ανακοινώσεις των τίτλων, η Ubisoft ανακοίνωσε και ένα νέο Documentary βίντεο που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά. Το βίντεο αυτό μας διηγείται την ανάπτυξη του Siege, την επιτυχία του και τη σημασία στις ζωές των παικτών:

Αυτά είχε να μας δείξει η Ubisoft στην φετινή της παρουσίαση. Ευελπιστούμε να συνεχίσει σταθερά να μας καταπλήσσει με πραγματάκια. Όπως και οι υπόλοιπες παρουσιάσεις μέχρι στιγμής, έτσι και η Ubisoft, έδωσε την αίσθηση πως ένα κομμάτι της παρουσίασης της ήταν αφιερωμένο στους επενδυτές.

Μείνετε συντονισμένοι για τις παρουσιάσεις του PC Gamer, και της Sοny.