Μια νέα μέρα ξεκινά για την E3 2018, και μετά την Bethesda σειρά έχει η Square Enix που έρχεται με όλους τους νέους και παλιούς τίτλους της. Η βραδιά είχε χιούμορ, άπειρα memes, «Cringy» στιγμές και πολλές αποκαλύψεις γνωστών και μη τίτλων. Παρακάτω θα δείτε όλες τις ανακοινώσεις και τις πληροφορίες που δόθηκαν στο κοινό κατά την διάρκεια της Live Press Conference μαζί με τα αντίστοιχα διαφημιστικά σποτ.

Δείτε παρακάτω όλες τις ανακοινώσεις της Square Enix στην φετινή της παρουσίαση:

Trailers [/dividers]

Shadow of the Tomb Raider

H Eidos Montreal ξεκίνησε την βραδιά με την παρουσίαση του νέου Tomb Raider. Στο ξεκίνημα του Showcase η Square Enix έδειξε μερικά νέα trailer από το παιχνίδι καθώς και ένα gameplay reel με τους σημαντικότερους μηχανισμούς.

Βίντεο από το κανάλι MKIceAndFire

 

Final Fantasy XIV – Under The Moonlight Update

Σειρά είχε η παρουσίαση της νέας ενημέρωσης για το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Στο trailer που ακολούθησε είδαμε νέους χαρακτήρες, αποστολές, εχθρούς, dungeons και raids καθώς και ένα μεγάλο Event σε συνεργασία με την Capcom.

Αυτό το καλοκαίρι, οι προστάτες τους φωτός θα συνεργαστούν με κηνυγούς τεράτων για να αντιμετωπίσουν μεγαθήρια όπως ο Rathalos, με το Monster Hunter World Cross-over.

 

Captain Spirit

O τίτλος της DONTNOD που ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του Xbox, το Captain Spirit που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Life is Strange, έλαβε ένα ακόμα μικρό trailer στο οποίο βλέπουμε την ομάδα ανάπτυξης να λέει λίγα λόγια.

 

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Το εντέκατο παιχνίδι της σειράς Dragon Quest, το Echoes of an Elusive Age, απέκτησε ένα νέο trailer που μπορούμε να δούμε παρακάτω. Μαζί με το διαφημιστικό σποτ, ανακοινώθηκε και το Crossover της σειράς με το Final Fantasy Brave Exvius.

Βίντεο από το κανάλι του Gamespot

 

Babylon’s Fall

Ο νέος τίτλος της PlatinumGames σε συνεργασία με την Square Enix πρόκειται να συναρπάσει. Γνωρίζοντας την ικανότητα της PlatinumGames στην ανάπτυξη RPG δράσης, αναμένουμε πως το νέο παιχνίδι φαντασίας θα είναι κάτι ανάλογο των προσδοκιών.

Το Babylon’s Fall αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 και Steam μέσα στο 2019.

 

Octopath Traveler

Το Octopath Traveler είναι ένας τίτλος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου για το Nintendo Switch. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για κυκλοφορία στο Steam αλλά φαίνεται ένα ενδιαφέρον RPG που θα θέλαμε να δούμε στους υπολογιστές μας.

Το Octopath Traveler κυκλοφορεί στις 13 Ιουλίου για Nintendo Switch κονσόλες.

Βίντεο από το κανάλι MKIceAndFire

 

Just Cause 4

Άλλος ένας τίτλος που επισημοποιήθηκε στην  παρουσίαση της Microsoft, το Just Cause 4, απέκτησε ένα νέο trailer στο οποίο βλέπουμε ενισχυμένους μηχανισμούς καταστροφής, ακραία καιρεικά φαινόμενα, και τον Rico να επιστρέφει για ένα Destructive Sandbox gameplay με μπόλικες εκρήξεις, φωτιές και βάσεις να γίνονται ερήπια.

Οι παίκτες θα ζήσουν μια νέα ιστορία επανάστασης αντιμετωπίζοντας νέους επικίνδυνους εχθρούς, με μοναδικές ικανότητες, και θα περιπλανηθούν σε έναν πολύ μεγάλο κόσμο μέσω του Glider ή των διαφόρων οχημάτων.

Το Just Cause 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

 

The Quiet Man

Το Teaser για το Quiet Man μας προετοιμάζει για έναν τίτλο δράσης όπου ο πρωταγωνιστής έχει προβλήματα ακοής. Η Square Enix αναμένεται να δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες μέσα στον Αύγουστο.

Βίντεο από το κανάλι Shirrako

 

Kingdom Hearts 3

Δεν θα έλειπε το Kingdom Hearts από το Lineup της Square Enix. Το Trailer που είδαμε κατά την διάρκεια της Microsoft Showcase παρουσιάζεται για άλλη μια φορά στην αντίστοιχη παρουσίαση της Ιαπωνικής εταιρείας.

To Kingdom Hearts 3 θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One, γεγονός που μας κάνει να ελπίζουμε για ενδεχόμενη κυκλοφορία στους υπολογιστές.

 

Και κάπου εδώ η παρουσίαση έλαβε τέλος. Ένα μισάωρο αφιέρωμα σε νέους και γνωστούς τίτλους, όπως έκανε και εχθές η Devolver Digital. Δυστυχώς, δεν έγινε λόγος για το Monster Hunter World ή κάποιο άλλο παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Steam αλλά για τώρα περιμένουμε την Sony με τις δικές της ανακοινώσεις – εξάλλου ακόμα δεν είδαμε κάτι για το Final Fantasy 7 Remake.

Μείνετε συντονισμένοι για τις παρουσιάσεις της Ubisoft, του PC Gamer, και της Sοny.