Δύσκολα τα πράγματα για το Suicide Squad: Kill the Justice League

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που κυκλοφόρησε το Suicide Squad: Kill the Justice League και οι μετρήσεις δεν είναι καλές.

Ο νέος live-service τίτλος της Rocksteady δέχεται αρκετές κριτικές τις τελευταίες μέρες και μια μεικτή αποδοχή από το κοινό. Αν και το PS5 και το Xbox είναι οι πλατφόρμες εστίασης του παιχνιδιού, οι PC gamers φαίνεται να μην το προτιμούν.

Σύμφωνα με μετρήσεις του SteamCharts, η καμπύλη του παιχνιδιού έχει αυξομειώσεις με τις τελευταίες μέρες να παρατηρείτε μια μείωση:

To Suicide Squad: Kill the Justice League δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους All-time Players του Marvel’s Avengers το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 29.916 παίκτες στο Steam.

Με μόλις 13.459 παίκτες, το Suicide Squad και η Rocksteady εστιάζουν στο post-launch περιεχόμενο του τίτλου μήπως και ανατρέψουν την κατάσταση.

Το Suicide Squad κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες με μεικτές κριτικές. Τόσο η ιστορία του παιχνιδιού, που σύμφωνα με πολλούς παίκτες δεν σέβεται τους χαρακτήρες της DC, το μονότονο gameplay και οι επαναλαμβανόμενες αποστολές δεν δικαιολογούν την τιμή του.

Δεν αποκλείεται, όπως πάνε τα πράγματα, να υπάρξει μια παρόμοια κατάσταση με αυτή του Marvel’s Avengers. Με πιο απλά λόγια, απολύσεις στην Rocksteady και αφαίρεση του παιχνιδιού από τα ψηφιακά καταστήματα – πριν πέσει στα 20 με 5€. Απλά μένει να δούμε αν θα βγούμε αληθινοί.

Η ομάδα μας έχει λάβει κωδικό για το παιχνίδι και μέσα στις επόμενες μέρες θα σας έχουμε την κριτική μας για τον τίτλο.