Χθες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι δεκαέξι ομάδες που κατάφεραν να μπουν στο πρωτάθλημα.

Οι πρώτες ομάδες που είδαμε να παίζουν στο φετινό The International ήταν οι Secret ενάντια των Fnatic οι οποίες φέραν τελικό αποτέλεσμα 1-1 στα παιχνίδια τους.

Ο επόμενος αγώνας ήταν ανάμεσα των MVP Phoenix με τους compLexity Gaming, ο οποίος τελείωσε με τους CoL να κερδίζουν 0-2. Ακολούθησαν οι LGD Gaming ενάντια των Cloud 9, με τους LGD να κερδίσουν 2-0. Είδαμε επίσης τους Invictus Gaming να χάνουν 0-2 από τους Team Secret, τους NaVi να έρχονται ισοπαλία (με σκορ 1-1) με τους Cloud 9 αλλά και τους Fnatic με το ίδιο σκορ ενάντια στους IG (Invictus Gaming).

Τα επόμενα παιχνίδια που διεξήχθησαν ήταν ανάμεσα στους NaVi με τους MVP Phoenix να φέρνουν ισοπαλία όπως και οι Newbee ενάντια των Virtus Pro με σκορ 1-1, και τους  Vici Gaming να κερδίζουν τους Team Empire με 2-0.

Οι Evil Geniuses ήρθαν 1-1 με τους Newbee και οι MVP Hot6 ενάντια των CDEC Gaming με σκορ 0-2. Τα τελευταία παιχνίδια ήταν των Evil Geniuses με τους Virtus Pro με σκορ 1-1, Vici gaming ενάντια των MVP Hot6 με σκορ 1-1 και τέλος τους EHOME με Team Empire 1-1.

Για την δεύτερη ημέρα έχουμε παιχνίδια μεταξύ των: Fnatic vs Cloud9, Invictus Gaming vs LGD Gaming, compLexity Gaming vs Natus Vincere, Team Secret vs Cloud9, LGD Gaming vs MVP Phoenix, Invictus Gaming vs compLexity Gaming.

Επιπλέον Natus Vincere ενάντια των Team Secret, Fnatic vs MVP Phoenix, Virtus Pro vs CDEC Gaming, Evil Geniuses vs Vici Gaming, EHOME vs Newbee, Team Empire vs Virtus Pro, Evil Geniuses vs MVP Hot6, EHOME vs Vici Gaming και τέλος Team Empire vs CDEC Gaming.

 

Κατά την γνώμη μου, το πρωτάθλημα αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα. Οι ομάδες φαίνεται να βελτιώνονται με τον καιρό, από την στιγμή που έχουν να κυνηγήσουν ένα τεράστιο έπαθλο που αγγίζει τα 17,611,086 Δολάρια (μέχρι στιγμής) αλλά και να αγωνιστούν απέναντι σε άλλες ομάδες οι οποίες γίνονται καθημερινά ολοένα και καλύτερες. Να σημειώσουμε ότι ο Mushi (παίκτης της ομάδας Fnatic) σε ένα από τα χθεσινά παιχνίδια “έσπασε” το παλιό του ρεκόρ των 1071 Last Hits με την Templar Assassin σε πρωτάθλημα.

Τέλος, ένα από τα στιγμιότυπα που θα θυμόμαστε είναι το Aegis Steal από τους MVP Hot6 και το Ultra Kill της αντίπαλης ομάδας όπως επίσης και τα δύο Rapiers από τον Mushi και το μεγάλο Comeback των Fnatic στο παιχνίδι με τους IG.