Με την κυκλοφορία του Total War: Warhammer  – για το οποίο έρχεται και αναλυτικό review – η Valve είχε μια πολύ καλή ιδέα για το Workshop του γνωστού της MOBA, Dota 2. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παίχτες μπορούν να ‘καταθέσουν’ τις δημιουργίες τους στο Dota 2 Workshop εφόσον αυτές έχουν να κάνουν με το σύμπαν του Warhammer.

O λόγος αυτής της κίνησης είναι η προώθηση του Total War: Warhammer αλλά και η «ενεργοποίηση» της κοινότητας για καλύτερο περιεχόμενο στο Workshop. Έτσι κι αλλιώς, οι αισθητικές των Dota 2 και Warhammer είναι παρόμοιες οπότε θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούν να σκαρφιστούν οι δημιουργοί.

Today, the Dota 2 Workshop will begin accepting submissions for inclusion in a new Warhammer treasure, designed according to the visual themes of Games Workshop’sWarhammer Fantasy Battles universe. Because Warhammer’s aesthetics are similar in spirit to much of the Dota universe, we are looking forward to seeing all the content that Dota 2 Workshop artists create for fans in both communities. Submissions will be accepted until 10:00 a.m. (PDT) on August 22nd, 2016, and the treasure will be available for purchase on September 1st, 2016.

To Total War: WARHAMMER κυκλοφόρησε χθες στο Steam και όσοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε προαγορά θα λάβουν μια Special έκδοση του νέου Dota 2 Treasure μετά το καλοκαίρι. Η special έκδοση θα περιλαμβάνει pre-order-only εκδόσεις του θησαυρού από τα αντικείμενα του Warhammer.

Επισκεφτείτε το Dota 2 Workshop για να ψηφίσετε και εσείς τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Για καλύτερη αναζήτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “Warhammer” tag στο Dota 2 Workshop.