Τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας για το Group Stage του International 2015 ξεκίνησαν με τον αγώνα των Secret – NaVi που είχε αποτέλεσμα 2-0, ακολούθησαν οι IG – LGD που ήρθαν ισοπαλία, και στην συνέχεια είδαμε τους Cloud9 να κερδίζουν με 2-0 τους Fnatic. Έπειτα, ακολούθησε ο αγώνας των NaVi που βρέθηκαν αντιμέτωποι τους compLexity Gaming και έχασαν 0-2, οι Virtus Pro κέρδισαν τους CDEC gaming επίσης με 2-0 ενώ οι Fnatic ήρθαν ισοπαλία με τους MPV Phoenix. Επιπλέον, η ομάδα Team Secret κέρδισε τους Cloud9 με 2-0, το ίδιο και οι LGD τους ΜVP Phoenix όπως και οι Evil Geniuses τους Vici gaming. Τέλος, είδαμε τους EHOME να έρχονται σε ισοπαλία με τους Newbee.

Τώρα σχετικά για την τρίτη ημέρα, οι LGD νίκησαν τους Navi με 2-0 όπως και οι C9 τους MVP Phoenix. Τα ίδια αποτελέσματα είχαν είχαν και οι ακόλουθες ομάδες: Secret – CoL  2-0, EG – MVP Hot6 2-0, MVP Phoenix – IG 2-0, Virtus Pro – MVP Hot6 2-0, Newbee – CDEC Gaming 0-2, EHOME – MVP Hot6 2-0, Team Empire – CDEC 0-2 και τέλος οι Vici Gaming έχασαν ενάντια των CDEC με 0-2.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολούθησαν ήταν των Team Secret – LGD με αποτέλεσμα 1-1, Fnatic – Navi 1-1, EHOME – Vici Gaming 1-1, Newbee – Team Empire 1-1, EHOME – EG 1-1.

Όλες τις χρονιές των The International είχαμε δει και βλέπουμε μέχρι και σήμερα πολλές αξέχαστες στιγμές. Παρακάτω προσθέσα άλλα τρία επιπλέον βίντεο που ανέβασε το Dota Cinema.