Δωρεάν εβδομάδα ανακοινώθηκε για το Skull and Bones

Το Skull and Bones της Ubisoft συνεχίζει την πορεία του και με τη δεύτερη σεζόν έτοιμη να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, η εταιρεία δίνει σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι δωρεάν. Μαζί δόθηκε στην δημοσιότητα και ένα νέο story trailer.

Η επερχόμενη δωρεάν περίοδος από τις 30 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου, ίσως προσελκύσει παίκτες που είχαν αποτραπεί από το κόστος, επιτρέποντας τους να διατηρήσουν την πρόοδό τους εάν αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι.

Η δωρεάν εβδομάδα ξεκινά ακριβώς μετά την έναρξη της δεύτερης σεζόν του Skull and Bones, η οποία θα προσθέσει νέους εχθρούς, στόχους, πλοία, όπλα, θαλάσσια τέρατα, τρόπους παιχνιδιού, χρονικά περιορισμένα events, και πολλές βελτιώσεις.

Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για την πρόοδο του παιχνιδιού, η Ubisoft ανέφερε ότι το παιχνίδι είχε τη δεύτερη καλύτερη ημερήσια διάρκεια παιχνιδιού από τους παίκτες για τίτλο της εταιρείας, με μέσο όρο 4 ώρες στις πρώτες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία. Η επαναληπτική δωρεάν περίοδος δείχνει ότι οι αριθμοί μπορεί να μην είναι τόσο υψηλοί όσο θα ήθελε η Ubisoft.

Τα Preloads για την δωρεάν εβδομάδα του Skull and Bones ξεκινούν στις 28 Μαΐου, και το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο Ubisoft Store και στο Epic Games Store, ενώ θα είναι σε προσφορά στο Epic Store μέχρι τις 13 Ιουνίου.