Ναι, καλά ακούσατε η Microsoft επαναπροσδιορίζει την σχέση της με τους πελάτες της, και έτσι ανακοίνωσε την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10! Τα Windows 10 θα διατεθούν σε πελάτες που έχουν ως τωρινό λειτουργικό τα Windows 7, τα Windows 8.1 και Windows Phone 8.1.

Και η Microsoft δεν σταματάει εκεί. Όταν η συσκευή αναβαθμιστεί σε Windows 10, θα συνεχίσει να υποστηρίζεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. 

Με τα Windows 10 η εμπειρία του χρήστη θα γίνει πολύ καλύτερη. Τα Windows 10 φέρουν πολλά καινούρια χαρακτηριστικά όταν αυτά ετοιμαστούν. Γιατί πλέον τα Windows 10 μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε και ως «υπηρεσίες”. Μάλιστα στο επίσημο Blog των Windows αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι σε λίγα χρόνια τα Windows θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ιντερνετικές υπηρεσίες στον πλανήτη.

Και κάπως έτσι η συνήθεια του να ρωτάμε «Ποια έκδοση των Windows έχεις;” θα πάψει να υπάρχει. Αυτά τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους προγραμματιστές των Windows. Διότι οι εφαρμογές θα είναι σε θέση να δουλέψουν σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών – συμπεριλαμβανομένων Η/Υ, Tablets, Κινητά τηλέφωνα, Xbox, το ίντερνετ των πραγμάτων, και πολλά άλλα.

Πηγή : Windows Blog