[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13/2/2020] Το IGN έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο παρουσιάζοντας το Multiplayer Mode του DOOM Eternal, Battlemode:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11/2/2020] Τα YouTube Channels, TheSpudHunter & JackSepticEye δημοσίευσαν μερικά νέα gameplay videos για το επερχόμενο DOOM Eternal σε Nightmare Difficulty:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 4/2/2020] Το IGN δημοσίευσε τα πρώτα 10 λεπτά του DOOM Eternal:

[ΑΡΧΙΚΟ: 21/1/2020] Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενο DOOM Eternal, πολλά ειδησεογραφικά site είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το τελευταίο build του τίτλου και να μεταφέρουν τις εντυπώσεις, τις εμπειρίες, και διάφορα στιγμιότυπα με τα αντίστοιχα βίντεο.

Το Doom Eternal υπόσχεται να φέρει τον απόλυτο συνδυασμό ταχύτητας και βίας, με ένταση στις μάχες πρώτου προσώπου. Ούτε ο παράδεισος, ούτε η κόλαση θα μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στον Doom Slayer ο οποίος έρχεται με ένα νέο δυναμικό οπλαστάσιο, περισσότερες δυνάμεις και…περισσότερα νεύρα!

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την δύναμη της από την id Tech 7 Engine και υπόσχεται να διαθέτει επίπεδα και μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς και εκπληκτικά γραφικά που θα πλαισιώνουν χαρακτήρες, τέρατα, και περιβάλλοντα.

Η id Tech7, θα μπορεί να απεικονίσει έως και 10 φορές υψηλότερη γεωμετρία από ότι έκανε η προηγούμενη μηχανή. Σύμφωνα με αυτήν την πληροφορία, η id Software υπόσχεται πως θα δούμε εξαιρετικές σκηνές στο παιχνίδι, με τρομερή λεπτομέρεια στα γραφικά.

To DOOM Eternal αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου 2020.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα βίντεο από όλα τα site:

DualShockers

Easy Allies

Famitsu

Game Informer

Gamersyde

GameSpot

Combat

Glory Kills Compilation

Hub Area

PC Gameplay

GameXplain

IGN

IGN Japan

Inside PlayStation

Polygon

VG247

Xbox On