Η Bethesda και η id Software παρουσίασαν ένα νέο gameplay video για το επερχόμενο Doom Eternal το οποίο επικεντρώνεται στο ‘Battlemode’ Multiplayer mode.

Το Doom Eternal υπόσχεται να φέρει τον απόλυτο συνδυασμό ταχύτητας και βίας, με ένταση στις μάχες πρώτου προσώπου. Ούτε ο παράδεισος, ούτε η κόλαση θα μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στον Doom Slayer ο οποίος έρχεται με ένα νέο δυναμικό οπλαστάσιο, περισσότερες δυνάμεις και…περισσότερα νεύρα!

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την δύναμη της από την id Tech 7 Engine και υπόσχεται να διαθέτει επίπεδα και μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς και εκπληκτικά γραφικά που θα πλαισιώνουν χαρακτήρες, τέρατα, και περιβάλλοντα.

Η id Tech7, θα μπορεί να απεικονίσει έως και 10 φορές υψηλότερη γεωμετρία από ότι έκανε η προηγούμενη μηχανή. Σύμφωνα με αυτήν την πληροφορία, η id Software υπόσχεται πως θα δούμε εξαιρετικές σκηνές στο παιχνίδι, με τρομερή λεπτομέρεια στα γραφικά.

Τέλος, η Bethesda περιγράφει το mode ως εξής:

To Battlemode είναι το ολοκαίνουργιο Multiplayer Mode του Doom Eternal. Αναπτύχθηκε από την id Software, και διαθέτει το ταχύ, ξέφρενο και άγριο gameplay που χαρακτηρίζει το Doom. Πολεμίστε σε έξι μοναδικές αρένες με πέντε παντοδύναμους δαίμονες – Όλοι οι μελλοντικοί χάρτες και οι δαίμονες που θα κυκλοφορήσουν θα διατίθονται δωρεάν σε όλους τους παίκτες.

Παίξτε είτε ως ένας πλήρως εξοπλισμένος Doom Slayer, είτε ως μια ομάδα από δύο δαίμονες που ελέγχονται από τους παίκτες. Ο στόχος των Slayers και των Demons μπορεί να είναι ο ίδιος – να καταστρέψουν την άλλη πλευρά – αλλά τα στυλ παιχνιδιού τους είναι τελείως διαφορετικά. Ποια πλευρά θα κυριαρχήσει;

Το Doom Eternal θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Steam και στον Bethesda Launcher στις 22 Νοεμβρίου.