Το GameSpace.gr και το Techmaniacs.gr, σε συνεργασία με το New York College, διοργανώνουν το 3ο Digital Universe, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2016, στο New York College της Καλλιθέας (Θεσσαλονίκης 286). Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 το πρωί της κάθε μέρας, με την δράση να συνεχίζεται μέχρι το βράδυ.

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ θα πρέπει να κάνετε προ-εγγραφή από εδώ ή από το Digital Universe Android App.

Η εκδήλωση θα συνδυάσει την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και τη τεχνολογία με την εκπαίδευση. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι παρουσιάσεις παιχνιδιών και νέων τεχνολογιών μέσω εκθέσεων από εταιρείες του χώρου, αλλά και ομιλιών-σεμιναρίων από IndieDevelopers, Ιστοσελίδες και Youtubers. Παράλληλα, τα τουρνουά σε eSports, Console και Card Games, καθώς και οι διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τουρνουά League of Legends 1vs1, CS:GO 1vs1, Hearthstone, PES 2017, Mortal Kombat X, Dirt Rally, Street Fighter, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, Rocket League καθώς και Super Smash Bros. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η τελική φάση του ESL Digital Universe σε League of Legends 5vs5, CS:GO 5vs5 και Hearthstone. Τέλος θα διεξαχθούν τουρνουά στα Card Games, X-Wing, Game of Thrones και Conquest.

Δείτε το πρόγραμμα καθώς και ότι χρειάζεται να ξέρετε για τα λάβετε μέρος στα τουρνουά και τους διαγωνισμούς. Μπορείτε να δείτε όλα τα δώρα εδώ.

Έκθεση από κορυφαίες εταιρείες του χώρου, Virtual Reality, RetroComputers.gr, AMIGAlive, Indie Developers, Cosplayers, και λάτρεις του Fan Art.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε 2 Κτίρια. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι προσβάσιμος από τον ηλεκτρικό, στις στάσεις Ταύρος και Καλλιθέα, σε απόσταση 300 μέτρων από τον κάθε σταθμό.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε για ακόμα μια φορά την απόλυτη Gaming και Τεχνολογική εμπειρία!

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τα BITS AND BYTES.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Platinum χορηγούς, Razer, eFOOD.gr, ROCCAT, LG, SONY, OtakuStore.gr, MSI, Kaissa Games,AnimeHouse.gr και Pizza Fan.

Ευχαριστούμε ακόμα τους Gold χορηγούς, Plantronics, Logitech, Seven Spots, Allou! Fun Park και PES 2017.

Τέλος, ευχαριστούμε τους Silver χορηγούς CD Media, Fantasy-Shop.gr, BANDAI NAMCO Entertainment, SPEEDLINK, HORI, SCST και 3DHUB.gr.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, ESL Greece, Nintendo Next και Tenebra Studios για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Digital Universe #3Digital Universe #3 | 23-25 Σεπτεμβρίου

~ Όσα πρέπει να ξέρετε ~

Εγγραφή για την είσοδο: http://digiu.eu/reg/
Πρόγραμμα: http://digiu.eu/schedule/
Featured: http://digiu.eu/featured/
Δώρα: http://digiu.eu/gifts/
Android App: http://goo.gl/9rU8hX

#digiu #DU #gaming #technology #esports #dev

Posted by Digital Universe on Saturday, 17 September 2016

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ την Online προ-εγγραφή πρέπει να την κάνετε από εδώ.

 

Φυσικά όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η ομάδα του Alt-Tab θα παρευρεθεί και αυτή στο Digital Universe για τρίτη συνεχόμενη φορά. Δεν γίνεται να το χάσουμε! Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να δούμε τα δρώμενα μαζί.

Η παρουσία μας στην εκδήλωση θα συνοδευτεί με την καθιερωμένη μας ομιλία. Το πρώτο κομμάτι θα γίνει από εμένα και τον Παναγιώτη Δημητρακόπουλο και θα έχει να κάνει με το Alt-Tab (μία γρήγορη γενική παρουσίαση και όχι μόνο…), ενώ το 2ο και μεγαλύτερο κομμάτι της ομιλίας θα το αναλάβει ο Βαγγέλης Γκικόπουλος.