Το Hollow Knight είναι ένα 2D Platforming RPG που ζει περισσότερο απ’όσο θα περιμέναμε. Θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα «στυλάτο Dark Souls” σε έναν κόσμο που κυριαρχείτε από χαριτωμένα αλλά επικίνδυνα έντομα. Η Team Cherry, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, αποδεικνύει έμπρακτα πως αγαπάει το δημιούργημά της με την κυκλοφορία μιας νέας ενημέρωσης περιεχομένου. Το «Lifeblood update” είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους παίκτες από σήμερα και διανέμεται εντελώς δωρεάν.

Στο Lifeblood οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα νέο αφεντικό, ενώ τα αφεντικά που υπήρχαν ήδη στο παιχνίδι δέχθηκαν περισσότερες αλλαγές που δίνουν βάθος στους μηχανισμούς τους. Επιπλέον, υπάρχουν νέα custom map markers, ώστε να μπορούμε να οργανώσουμε την εξερεύνησή μας στον χαοτικό χάρτη του παιχνιδιού.

To Lifeblood Update μας προετοιμάζει για το τρίτο μεγάλο DLC, το Gods & Glory, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον χρονιά και θα αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του μικρού Ιππότη. Όπως λέγεται, το Gods & Glory θα περιλαμβάνει ένα νέο game mode, αρκετά νέα αφεντικά, και την δυνατότητα να πραγματοποιούμε αλλαγές στα Charms και τα όπλα μας.